kantoor-leeuwarden-28-2103344-2103345-2103346.jpg

Verhuren of huren, Anneke helpt je graag

Ben je op zoek naar een huurwoning en neem je contact met ons op? Dan is de kans groot dat je bij mij terecht komt. Wij hebben verschillende opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, die woningen verhuren via ons. Zo hebben we een aantal mooie projecten lopen.

(Ver)huren in Friesland

In Dronryp aan de Hearewei heeft VOB Holland prachtige gerenoveerde appartementen opgeleverd voor 55 plussers. De eerste en tweede fase zijn nu geweest, waarbij we 18 appartementen hebben mogen verhuren aan blije nieuwe bewoners. Dit is work in progress dus er komt meer aan op lange termijn.

In de binnenstad van Leeuwarden zijn we de afgelopen maanden en komende maanden druk bezig met de verhuur van 11 nieuwe appartementen voor een zakelijke klant. Deze appartementen bevinden zich op A locatie en in prachtige oude panden, maar worden duurzaam gerenoveerd en gasloos opgeleverd. Dit zijn zeer gewilde appartementen en erg leuk om te verhuren!

Daarnaast hebben we voor een heel aantal particulieren appartementen en eengezinswoningen mogen verhuren de afgelopen tijd.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het verhuren van jouw woning? Of zoek je juist een leuke huurwoning? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

(Ver)huren van je loods of bedrijfsruimte in Friesland

Wil jij je bedrijfsruimte verhuren of huren? Ook dit kan bij ons. Sinds onze samenwerking met RBMT uit Heerenveen hebben wij alle kennis in huis om dit goed te laten verlopen en kunnen wij dit voor je uit handen nemen.

Wist je dat?

Er zijn in Friesland in het eerste kwartaal van 2023 42,5% meer woningen verhuurd dan hetzelfde kwartaal een jaar eerder

De gemiddelde huurprijs in Friesland is €1006,- per maand


Delen via:

Contact opnemen

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy