Makelaardij Friesland - Kantoor Leeuwarden

Welkom bij ons makelaarskantoor aan de Heliconweg 6 in Leeuwarden! Ben je op zoek naar hét perfecte huis? Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij Makelaardij Friesland in Leeuwarden zit je goed: hier vind je een team van maar liefst twaalf man sterk, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op ons kantoor om je van dienst te zijn! Voor de verkoop van je woning, het aankopen van je nieuwe woning in Friesland, het taxeren of het vinden van een bedrijfspand, wij van Makelaardij Friesland zijn in alles thuis.

Bij Makelaardij Friesland gaan we voor een klantgerichte, eerlijke en betrouwbare dienstverlening. Je kunt bij ons rekenen op een deskundige aanpak, met een gedreven instelling, waarbij heldere, open communicatie altijd voorop staat.

Makelaardij Friesland is lid van de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) en voor taxaties zijn we aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Daarnaast zijn wij als geselecteerd Qualis makelaar, uw partner voor bijzondere objecten in het hogere segment.

Wij stellen je graag voor aan onze medewerkers van kantoor Leeuwarden. Wil je vrijblijvend weten wat je woning waard is, neem dan contact op met ons kantoor voor een afspraak.


Delen via:

Contact opnemen

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy