Stiens Seestjer 8

Omschrijving

huurprijs

€ 7.200

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 7.200,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
MOMENTEEL ZIJN ALLE UNITS VERHUURD!

Seestjer 2A t/m 10A

” GESCHAKELDE MODERNE BEDRIJFSUNITS VAN 150 M²”,

Het betreffen geschakelde bedrijfsunits met een lengte van 21,5 m. breedte 7,0 m. en hoogte van circa 5,5 m. De units hebben een vloeroppervlak van circa 150 m2 en zijn uitgevoerd met moderne onderhoudsarme materialen. Door de gerealiseerde hoogte zijn deze units zeer geschikt voor het toepassen van een verdiepingsvloer of draagarmstellingen (optioneel). Vloerbelasting geschikt voor vrachtwagens.

Iedere unit is voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur, afmeting 4,0x4,20 m¹ (bxh), elektrisch bediend en voorzien van een deurbrede lichtsectie. De loopdeur is van buiten afsluitbaar met sleutel en aan de binnenzijde voorzien van knopcilinder (vluchtweg bij brand). Standaard zijn de bedrijfsunits voorzien van tl-verlichting, elektra 220/380 V, toilet etc. Alle bedrijfspanden van “ LBV VASTGOED” zijn beveiligd door middel van camera’s.

Deze bedrijfsunits zijn in tegenstelling van de 250 m2 bedrijfshallen van “ LBV VASTGOED” standaard uitgerust met minder opties waardoor er opnieuw een zeer scherpe concurrerende huurprijs is aangeboden!

MEERDERE OPTIES,
Bij een aantal van deze bedrijfsunits is het mogelijk om tussenwanden te laten verwijderen en het geheel om te bouwen tot 1 grote bedrijfsruimte. Optioneel zijn bijvoorbeeld een verdiepingsvloer, kantoor of verwarming. Deze extra kosten worden in de maandelijkse huur verrekend.

BESCHIKBAARHEID
Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht op:
www.lbvvastgoed.nl

MOMENTEEL ZIJN ALLE UNITS VERHUURD!

HUURVOORWAARDEN

Vraaghuurprijs
Op aanvraag

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg, doch kan spoedig.

Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Betalingswijze
De huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. Model (2015) met aanvullende bepalingen.

Bijzonderheden
Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058-20 40 000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt. nl.


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Seestjer 8

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy