Dronryp Ljouwertertrekwei 38

Omschrijving

vraagprijs

€ 595.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 595.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwjaar1965
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlakte1006 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Op fantastische woonstand en bedrijfslocatie aan het Van Harinxmakanaal met vrij uitzicht over de landerijen en naar Leeuwarden gelegen vrijstaande woning met 3 geschakelde en geïsoleerde bedrijfsloodsen met een totale BVO van 919 m2 en een vrijstaande geïsoleerde bedrijfsloods met een BVO van 139 m2.

Naast de vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfsgebouwen en andere bijgebouwen is er ook weiland voor het houden van paarden en/of ander kleinvee. Met een oppervlakte van 1,25 hectare eigen grond zeer geschikt voor diverse doeleinden ! Het vaarwater c.q. boothelling bevindt zich aan de voorzijde van dit perceel.

Het geheel bevindt zich aan de buitenrand van Dronryp in een kleinschalig en ruim opgezet gebied voor wonen met werken. Met name dit geheel is bij uitstek geschikt voor bedrijven in de milieucategorieën 1, 2 en 3.1 plus 3.2 !

Dronryp is een zeer aangenaam dorp met volop voorzieningen, veel bedrijvigheid, winkels en scholen. Ook is het gelegen aan de A31 op kleine afstand van Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Tevens goede bus- en treinverbindingen !
Wonen en werken op een toplocatie nabij Leeuwarden en in een landschappelijke omgeving.

INDELING:
Begane grond:
entree met overkapping/hal en deur naar doucheruimte, berging/bijkeuken met CV-opstelling, dichte keuken met keurige hoekkeukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur en vaste kast, ruime tuingerichte woonkamer met rookkanaal en uitzicht over de weilanden en het Van Harinxmakanaal, ruime hal met toiletruimte, slaapkamer met doucheruimte voorzien van wastafelmeubel.

1e Verdieping:
overloop met berging/inloopkast, 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouw- en vaste kasten.

Zolderberging.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland