Marsum Bitgumerdyk 1-a

Omschrijving

vraagprijs

€ 495.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 495.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
Energie
EnergielabelA
KANTOORRUIMTE
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte105 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Onder de rook van Leeuwarden en met uitzicht over de landerijen en de stad Leeuwarden, staat dit prachtige sfeervolle herenhuis met de mogelijkheid tot wonen in combinatie met bedrijvigheid. Zo is de begane grond bestemd voor bijvoorbeeld maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, detailhandel, horeca, bed & breakfast of cultuur- en ontspanning. Het pand kent een rijke historie. Vroeger was het een café (café Verf) met een bovenzaal. De bovenzaal is later verbouwd tot woning en is nu in gebruik als appartement (met drie slaapkamers). De huidige eigenaar heeft het pand recent gemoderniseerd, voor een deel voorzien van vloerverwarming en de basis gelegd voor een heerlijke plek op een unieke locatie.

We nemen u mee door het pand

Entree via de prachtige hoekingang. Schitterende lichtinval door de hoge raampartijen. De elektrisch bedienbare markiezen aan de zuidkant geven het pand nog meer uitstraling. De moderne inrichting in combinatie met de authentieke elementen zoals het fraaie balkenplafond zorgen voor bijzonder sfeervol plaatje. Op de begane grond ligt een mooie gietvloer die voorzien is van vloerverwarming. De open keuken is ruim en is heeft de nodige inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woonkamer is een slaapkamer en door de aanwezigheid van een badkamer en toilet op de begane grond is het pand levensloopbestendig te noemen. De inpandige garage is bereikbaar aan de voorzijde van de woning. Deze garage is voorzien van een elektrische deur en biedt plaats aan 1 auto. Bovendien is er een technische ruimte waar plaats is voor het witgoed en de cv-installatie. Tot slot is er nog een vrijstaande houten berging achter de woning met veel ruimte voor fietsen, gereedschap etc.

Via de hal en een vaste trap gaan we naar de eerste verdieping. Op deze verdieping wordt nu een goedlopende bed & breakfast gerund. Het appartement beschikt over een grote woonkamer met open keuken, ruime douche, apart toilet, 3 slaapkamers en daarnaast een ruim dakterras. Ook hier weer de elektrische markiezen en een fenomenaal uitzicht op de landerijen met in de verte de skyline van Leeuwarden. De totale oppervlakte van het appartement is circa 120 m2.

Via weer een vaste trap komen we op de tweede verdieping. Er is hier een dakkapel aan de westkant en een tweede cv-installatie. De ruimte wordt nu gebruikt als opslagruimte maar kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. U kunt hier bijvoorbeeld met gemak 4 ruime slaapkamers realiseren maar thuiswerken is hier ook geen probleem.

Algemeen:
- beschermd dorpsgezicht
- geschikt voor combinatie wonen/werken
- winkelfunctie is toegestaan
- uitstekend geschikt als bed & breakfast of horeca
- vernieuwd dak met isolatie
- vloerverwarming op begane grond
- CV via HR-combiketel

Marsum
Op slechts enkele minuten rijden van Leeuwarden ligt het dorpje Marsum. Het dorp heeft een opvallende stegenstructuur. Dit maakt het dorp zo bijzonder. De oude kern van Marsum heeft een prachtige oude stijl. De woning is perfect gelegen naast het Poptaslot ook wel Heringastate genoemd. Het slot wordt niet meer bewoond maar het is nog steeds ingericht met meubels uit 17e en 18e eeuw. De gasthuizen naast het slot zijn vrij toegankelijk. In de zomermaanden worden er dagelijks rondleidingen gegeven.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Bitgumerdyk 1-a

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy