Leeuwarden Willemskade 12

Omschrijving

huurprijs

€ 12.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverhuurd onder voorbehoud
Prijs€ 12.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
KANTOORRUIMTE
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte130 m²
Units Vanaf130
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
In het centrumhart van Leeuwarden, centraal tussen station en binnenstad, is de Willemskade gelegen. De even en oneven nummering aan de Willemskade wordt gescheiden door een stadsgracht. Vroeger werden de monumentale herenhuizen ter plaatse bewoond door notabelen; vandaag de dag is nagenoeg alle bebouwing zakelijk in gebruik. Dit mooie stukje Leeuwarden is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Voor de deur kan tegen betaling geparkeerd worden en op loopafstand bevindt zich parkeergarage Zaailand.

Het pand
Het betreft een (rijksmonument) HERENHUIS uit omstreeks 1875, uitwendig in ingetogen en gave eclectische stijl, inwendig een authentiek interieur, grotendeels in een ingetogen art deco-stijl.

Vloeroppervlakte
Vloeroppervlakte bedraagt circa 130 m² gelegen op de 2de etage.

Huurprijs
€ 12.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bestemming
Het kantoor is geschikt voor maatschappelijke doeleinden, culturele doeleinden, dienstverlenende bedrijven en lichte bedrijvigheid dat valt onder milieucategorie 1 en 2.

HUURVOORWAARDEN

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-jan Boringa of Linda van Es, via 058 - 2040 000 of stuur een e-mail naar info@rbmt. nl.

DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland