Dronryp Westerpolder

Omschrijving

vraagprijs

€ 298.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 298.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Hoofdfunctiebouwgrond
BOUWGROND
BebouwingsmogelijkheidBEDRIJFSRUIMTE
Bouwvolume45
BouwvolumetypePROCENTUEEL
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Vrije (bouw)kavel te koop nabij de Harnzer Trekfeart te Dronrijp.

Gelegen nabij de Harnzer Trekfeart te Dronrijp ligt deze vrije (bouw)kavel uitgerust met een bouwplan en (omgevings)vergunning voor het bouwen van een garagebedrijf met (bedrijfs)woning.

Locatie
De dynamiek van een grote stad is echter dichtbij: slechts 10 km ten oosten van Dronrijp is de provinciehoofdstad Leeuwarden gelegen. Ook de levendige Elfstedenplaatsen Franeker en Harlingen liggen – op slechts 10 en 18 km – binnen handbereik.

Dronrijp is zeer gunstig gelegen aan de A31 en wordt doorkruist door het Van Harinxmakanaal. Er zijn tal van voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en recreatie. Bovendien beschikt Dronrijp over een actieve lokale gemeenschap en een uitstekend winkelbestand voor al uw primaire behoeften.

Oppervlakte
Totale oppervlakte circa 3.328 m².

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente Dronrijp, sectie E, nummer 224, oppervlakte 3.328 m².

Bestemming
Bestemmingsplan: “Bedrijventerrein Dronrijp West”.
Bestemming: De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven die zijn genoemd in Bijlage 1 onder de categorieën 2 tot en met 3.1;

Omgevingsvergunning
De (bouw)kavel is uitgerust met een omgevingsvergunning voor het bouwen van een garagebedrijf en een (bedrijfs)woning.

Bouwplan
Bij de aankoop van de (bouw)kavel is een bestaand bouwplan inbegrepen.

VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 298.000,= vrij op naam, inclusief bouwplan.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.