Groningen Wasaweg 21-33

Omschrijving

vraagprijs

€ 36.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 36.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
GARAGEBOX TE KOOP AAN DE WASAWEG IN GRONINGEN.

De garagebox bevindt zich in een garagepark dat alleen toegankelijk is voor gebruikers van de garageboxen. Rondom het park bevindt zich een hekwerk en er is camerabeveiliging en een alarmsysteem aanwezig. Ook zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig, is er een eigen brievenbus en is er stroom en verlichting aanwezig. De garagebox kan gebruikt worden als opslag, werkruimte of bedrijfsruimte.

Locatie
De garagebox bevinden zich in een beveiligd garagepark met in totaal 84 garageboxen. De Wasaweg ligt nabij de Ringweg, een ideale uitval locatie dus.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 21 m². (Afmetingen 7,0 meter x 3 meter).


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 36.000,- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Vereniging van Eigenaren
De V.v.E.-bijdrage is circa € 120,73 per kwartaal.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Wasaweg 21-33

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy