St.-annaparochie van Harenstraat 18

Omschrijving

huurprijs

€ 249.000 € 20.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 249.000 k.k.
€ 20.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte52 m²
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte199 m²
Units Vanaf52
Detailhandel1
Showroom1
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Bent u op zoek naar een ruim pand met een prachtige uitstraling in het hart van het levendige dorp St.-Anna Parochie? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden dit monumentale pand aan met bestemming wonen en winkel.

Het pand is nu in het voorste gedeelte op de begane grond in gebruik als winkel. De winkelruimte is ca. 52 m² groot met aansluitend nog een aantal multifunctionele ruimtes met een totaal oppervlakte van 68m². Deze ruimtes kunnen gebruikt worden als winkelruimte maar bijvoorbeeld ook als woonruimte, praktijkruimte of kantoorruimte. Het pand is zowel te bereiken via de voordeur bij de entree van de winkelruimte als via de twee aparte toegangsdeuren in de steeg naast het pand.
De eerste verdieping is momenteel bereikbaar via een vlizotrap en dient als bergzolder. Met een aantal aanpassingen is deze ruimte uitstekend geschikt om als woonruimte bij het pand te betrekken. Ook het realiseren van enkele appartementen op deze etage is een mooie optie. Er zijn bouwtekeningen aanwezig ter inspiratie om deze optie te verwezenlijken.

Begane grond:
Winkelruimte met eigen toegangsdeur. Vanuit de winkel is er een directe toegangsdeur naar de kantine en de achtergelegen opslagruimte. De overige 3 ruimtes zijn multifunctioneel en zijn via eigen toegangsdeuren te bereiken. Centraal gelegen zijn er twee toiletten en een eenvoudig keukenblok op deze verdieping.

Eerste verdieping:
Bereikbaar via vlizo trap. Ruimte van 80m² met zeer veel potentie.

Goed om te weten:
Particuliere eigenaren van rijksmonumenten met een woonfunctie, kunnen jaarlijks van 1 maart tot en met 30 april een aanvraag indienen voor de instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten waarbij tot 38% van de verbouwkosten aan het casco vergoed kunnen worden. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) behandelt de subsidieaanvraag.

Bestemming:
De bestemming van dit object is een gemengde bestemming.


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 249.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: van Harenstraat 18

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy