Drachten Tussendiepen 25

Omschrijving

huurprijs

€ 79.000 p/j

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 79.000 per jaar
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwjaar1964
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Kantooroppervlakte345 m²
Bedrijfshal oppervlakte1310 m²
Perceeloppervlakte5180 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Nabij snelweg A7 (Groningen-Heerenveen) en rijksweg N31 (Leeuwarden-Emmen) gelegen, opslag-/werkruimte van 1.310 m2 en aan de voorzijde een kantoor van 345 m2. Op het voor- en zijterrein en langs de weg is er volop parkeergelegenheid. Gelegen schuin tegenover het Philips Advanced Technology Center (ATC).

Het beschikbare deel van de loods of werkruimte meet ca. 32 x 38 meter, met een vrije hoogte van ca. 4,4 meter en het beschikt over 5 overheaddeuren aan de westzijde. Het zogenaamde zaagdak biedt middels de lichtstraten veel daglicht. Aan de voorzijde is er nog een extra gedeelte met toegang naar de toiletgroep en entree van het kantoor. Middels het stramien van stalen draagkolommen is het desgewenst eenvoudig te op te delen met een variabele grootte. Desgewenst kan van het reeds in gebruik zijnde deel van het pand, voorzieningen worden getroffen voor de aanvoer van extra warmte.

Het kantoorgedeelte heeft op de begane grond een ruime entree met trapopgang, toiletgroep, kantoorkamer met inpandig zicht op en tevens toegang tot het loodsgedeelte en 2 extra kamers. Op de verdieping zijn enkele grotere en enkele kleinere kamers. Veel daglicht, systeemplafonds met inbouwarmaturen, elektrische installatie, data bekabeling en supersnel internet is voor handen.

Op het voor- en zijterrein, evenals aan de straat is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs € 79.000,- per jaar, BTW is niet van toepassing.

Huurperiode vanaf 5 jaar, ROZ huurovereenkomst met de gebruikelijke bepalingen.

Uw makelaar: Hielke Fonk, 0512-368036 of hielke@makelaardijfriesland.nl
Hielke Fonk

Hielke Fonk RM/RT

Plan bezichtiging
voor: Tussendiepen 25

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy