Hurdegaryp Stationsweg 33

Omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijsprijs onbekend
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Energie
EnergielabelG
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
-- VERKOOP BIJ INSCHRIJVING --

ALGEMENE INFORMATIE
Namens Provincie Fryslân bieden wij een bedrijfsruimte met een kantine, 2 kantoorruimtes en een vergader-/instructieruimte op de 1e verdieping en- stallingsruimte op de begane grond en een 2e opslagruimte (kapschuur) op het terrein met verhard buitenterrein met een volledig omheinde en af te sluiten hekwerk te koop aan. Dit object was voorheen in gebruik als wegensteunpunt met (zout-) opslag.

INSCHRIJVING
Voor deelname aan de inschrijving kunt u zich aanmelden via RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs en ontvangt u exclusieve toegang tot de RBMT Dataroom. Hierin worden alle relevante documenten verstrekt waaronder een inschrijfformulier voor het uitbrengen van een éénmalige bieding.

KIJKDAGEN
Het object kan uitsluitend worden bezichtigd tijdens de kijkdagen op:
- woensdag 6 maart 2024 tussen 13.00 - 16.00 uur
- vrijdag 15 maart 2024 tussen 13.00 - 16.00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info @ rbmt . nl

Sluiting inschrijving: maandag 8 april 2024 om 12:00 uur.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan info @ rbmt . nl . Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel(s) Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de uiteindelijke tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMEEN
Het object is gebouwd omstreeks 1979. Zowel het kantoor/bedrijfspand alsmede de stallingsruimte is vrijstaand gelegen en omringd met grotendeels verhard buitenterrein en is volledig omheind met een af te sluiten hekwerk. Het kantoor/bedrijfspand beschikt over een kantine, twee kantoorruimten, een vergader-/instructieruimte, een toiletgroep met douche, werkplaats en verschillende inpandige bergruimten. Het bedrijfspand beschikt over drie overheaddeuren. De stallingsruimte heeft een vrije hoogte van circa 5,5 meter. Aan de voor- en achterzijde van de stallingsruimte bevinden zich een tweetal overkappingen.

LOCATIE
Hardegarijp is een dorp in de gemeente Tietjerksteradeel, in de Nederlandse provincie Fryslân. Sinds 1989 is de officiële naam Hurdegaryp. Het dorp is gelegen aan de Groningerstraatweg van Leeuwarden naar Groningen. Anno 2018 is Hardegarijp een forensendorp met veel nieuwbouw. In 2021 telde het 4.995 inwoners.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op enkele autominuten gelegen aan de verbindingsweg N355. Op circa 200 meter bevindt zich het treinstation Hurdegaryp welke, in verbinding staat met onder andere station Leeuwarden en Groningen en op 250 meter bevindt zich een bushalte.

PARKEREN
Goede parkeervoorzieningen op eigen terrein aanwezig.

OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 1.075 m², verdeeld over:
Begane grond: circa 375 m² bedrijfsruimte en overige ruimten.
Eerste verdieping: circa 150 m² kantine, kantoorruimtes, vergader-/instructieruimte, toiletgroep en overige ruimten.

De Zoutloods / kapschuur heeft een oppervlakte van circa 550 m².

VOORZIENINGEN O.A.
- toiletten
- douche
- oogdouche
- pantry
- verwarming middels radiatoren
- CV-ketel (Nefit Trendline II HRC 30, eigendom)
- systeemplafond met verlichting
- overheaddeuren
- verlichtingsarmaturen

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastrale gemeente Hardegarijp, sectie A, nummer 5254 en 5255, respectievelijk groot circa 1.470 m² en circa 2.630 m² , totale oppervlakte circa 4.100 m².

BESTEMMING
Bestemmingsplan "Hurdegaryp 10", bestemming "enkelbestemming - Bedrijf 2". Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar www. ruimtelijkeplannen . nl / https: // omgevingswet . overheid . nl / regels-op-de-kaart /of de gemeente Tytsjerksteradiel.

ENERGIELABEL
G, geldig tot 21-06-2033


VERKOOPVOORWAARDEN

Koopsom
Nader overeen te komen. Er is een bieden vanaf prijs vastgesteld van € 375.000,= kosten koper.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk 8 april 2024 om 12.00 uur door middel van het inschrijfformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

BIEDINGEN DIENEN SCHRIFTELIJK TE WORDEN GERICHT AAN:
Sekuer Notarissen
T.a.v. mevrouw T. Castelein
Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen


LEVERING
Uiterlijk 8 (acht) weken na gunning verkoper of zoveel eerder of later partijen nader overeenkomen. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Sekuer Notarissen te Surhuisterveen.


BIJZONDERHEDEN
- Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de huidige staat en zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, commerciële, huur- en milieukundige aspecten en met alle aan de onroerende zaak verbonden rechten en verplichtingen, evenals eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.
- Het is koper niet toegestaan om het gekochte in zijn geheel of in delen binnen een termijn van 6 (zes) maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen. Dit wordt vastgelegd in de koopovereenkomst alsmede de akte van levering

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

SLUITINGSDATUM INSCHRIJVING
Tot maandag 8 april 2024 uiterlijk om 12:00 uur kan een schriftelijke bieding worden gedaan middels het inschrijfformulier wat is opgenomen in de dataroom van RBMT. Uiterlijk 8 april 2024 om 12:00 uur dient de bieding door Sekuer Notarissen, kantoorhoudende te Surhuisterveen, Nije Jirden 14 (9231 KT), te zijn ontvangen. Biedingen die na deze datum en dit tijdstip worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen. Provincie, makelaar en/of notaris kan/kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor een niet tijdige postbestelling of internetstoring.


Meer informatie over dit object of het verkoopproces?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058-20 40 000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt. nl.


Bezichtigingen uitsluitend met RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. op de aangegeven kijkmomenten. U kunt zich hiervoor opgeven / aanmelden bij RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V.DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland