Omschrijving

vraagprijs

€ 298.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 298.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlakte233 m²
Perceeloppervlakte1272 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Wonen & werken!

Prima onderhouden halfvrijstaande bedrijfsruimte met naastgelegen vrijstaand woonhuis, gelegen op eigen grond (719m²)

Locatie:

Nabij Leeuwarden in Stiens gelegen op kleinschalig bedrijventerrein (Middelsee II) aan de doorgaande weg Leeuwarden – Holwerd

Stiens:

Gunstig gelegen op circa 7km van Leeuwarden. Stiens beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals een prima winkelaanbod met veel diversiteit. Goede sociale en sportvoorzieningen. Daarnaast is er goed ondernemersklimaat met veel MKB ondernemers.

Kijk ook op Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel OVL
link: https://www.facebook.com/ovlstiens/

Wonen:

Vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers:

Indeling: via de entree komt u in de hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de open keuken en woonkamer. De vloer van de woonkamer en keuken is voorzien van plavuizen. Middels de openslaande deuren loopt u zo de tuin in. De keuken is voorzien van diverse gemakken. Via de keuken krijgt u toegang tot de bijkeuken, met witgoed opstelling en achter uitgang.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een berging en de badkamer. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. In de extra berging vindt u de cv-ketel en ook hier is een mogelijkheid om het witgoed aan te sluiten.

Bedrijfsruimte:

Multifunctionele bedrijfsruimte, geheel geïsoleerd en voorzien van overheaddeuren (4,5m hoog x 4m breed), krachtstroomaansluiting, toilet en betonnen vloer. Oppervlakte circa 233m² met een open verdieping tbv magazijn van circa 75m².

Terrein:

Het terrein is goed ontsloten naar de openbare weg. Mogelijkheid tot parkeren en rangeren op eigen terrein. Tuin van de woning is gelegen op het westen.

Bestemmingsplan:

- Bestemmingsplan – bedrijventerrein Middelsee
- vastgesteld op 23-10-2014
- enkelbestemming bedrijventerrein (categorie 1 en 2)
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Seefugel 2