Omschrijving

vraagprijs

€ 2.950.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 2.950.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctieleisure
Bouwjaar2019
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

In het recreatiegebied van Lauwersoog staan een zestal met eersteklas duurzame materialen
vervaardigde ruime vakantiebungalows, genaamd Baay Villa's, inclusief aanlegsteiger.* Ze staan op de grens van Groningen en Friesland in de luwte van een jachthaven aan de Waddenzee. Alle villa's kijken vrij uit over het water van het Nieuwe Robbengat aan de noordkant van Nationaal Park Lauwersmeer.
De grootte van de kavels variëren van plusminus 400 m2 tot meer dan 600m2 incl. een strook water. Ieder villa beschikt over 2 parkeerplaatsen.

Locatie
Lauwersoog is na 1969 ontstaan bij de indijking van de Lauwerszee tot het Lauwersmeer. Vanuit Lauwersoog vertrekt de veerboot naar Schiermonnikoog. Wadlopen, zeezeilen of een zonnige stranddag op Schiermonnikoog beginnen gewoon vanuit de Baay Villa! Lauwersoog is ook de thuishaven voor de vissersvloot uit Denemarken maar ook uit Urk.
De Lauwersmeer biedt veel recreatiemogelijkheden zoals zeilen, zwemmen, watersporten en natuurlijk (zee-)vissen. Ook is het gebied rijk aan bossen, wandel- en fietspaden.
Deze schitterende locatie met haar recreatiemogelijkheden biedt natuurbeleving daar de Lauwersmeer een paradijs is voor vele vogelsoorten zoals de lepelaars en de zeearend.
De watersportliefhebbers komen aan hun trekken door te kunnen varen, zwemmen, zeilen, surfen, vissen en met een beetje geluk schaatsen vanuit hun eigen terras.

Baay Villa's
De 6 bungalows zijn in 2020 gerealiseerd en hebben alle een eigen parkeerplaats en tuin op het zonnige zuiden aan het water. Ze beschikken over een moderne keuken met o.a. Bosch inbouwapparatuur en een smaakvol aangelegde badkamer. De nieuwe cv-combiketels zorgen voor uitstekende vloerverwarming op de begane grond (pvc) en radiatoren op de verdieping.
Tevens zijn deze bungalows rolstoelvriendelijk en levensloopbestendig door de ruime slaapkamer met eigen badruimte op de begane grond.
Mechanische ventilatie zorgt voor een optimale luchtcirculatie. De lichte woonkamers van deze bungalows hebben een fenomenaal uitzicht van kilometers ver over het water van het Lauwersmeer.
Op het terras staat een luxe meubel met een bbq mogelijkheid. Een aantal bungalows beschikken over een jacuzzi.
Op de verdiepingsvloer bevinden zich naast de badkamer nog twee ruime slaapkamers met boxspring-bedden en verlichte nachtkastjes. Ook één van deze slaapkamers heeft dit al eerder genoemde prachtige uitzicht over de Lauwersmeer.
Aan beide zijden van de bungalows zijn de slaapkamers voorzien van Franse balkons!

Getuige de huurders van deze Baay Villa's is het een genot om te bivakkeren in deze net nieuwe en
gezellige vakantiebungalows.

* Afhankelijk van de hoogte van het water in het Lauwersmeer is het aanleggen met een zeilboot mogelijk.

Verkoop (nrs. 1 t/m 6).
Deze worden in één koop aangeboden met complete nieuwe inventaris. Bij exploitatie kan er een aantrekkelijk rendement gerealiseerd worden. De huuropbrengsten van de villa's bedragen over 2020 op jaarbasis rond
€ 200.000,- hetgeen neerkomt op een jaarlijks aantrekkelijk rendement.
De vraagprijs voor de 6 Baay Villa's bedraagt € 2.950.000,- excl. BTW.
Verhuur via de Dutchen Group.

Nadere inlichtingen kunt u verkrijgen bij Makelaardij Friesland, Louis Ringnalda tel. 058-2449100 of 06-22667740.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Noordergat 32

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy