Eastermar Nije Yndustrywei 9

Omschrijving

vraagprijs

€ 215.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein Skûlenboarch te Eastermar bevindt zich deze in 2020 gerealiseerde bedrijfsunit. De unit heeft een totale bruto vloeroppervlakte van circa 240 m² (afmeting circa 20 meter breed en circa 12 meter diep). Het buiterrein aan de voorzijde van de unit heeft een oppervlakte van circa 96 m². De unit is geheel geïsoleerd en voorzien van een overheaddeur inclusief loopdeur (afmeting circa 4,0 x 4,0 meter), meterkast met elektra en wateraansluiting, toilet voorziening en extra 2e loopdeur aan de voorzijde.

De goothoogte is circa 4,2 meter vanaf het vloerpeil en de nokhoogte op een circa 8,6 m vanaf vloerpeil. Door de hoge nok zijn er volop mogelijkheden voor realiseren van een zolder. Tevens kan de bedrijfsunit ook eenvoudig worden gesplist in bijvoorbeeld 2 units (door bij plaatsen extra overheaddeur en scheidingswand).

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een omheind en afsluitbaar bestraat terrein.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt:
- circa 240 m² bedrijfsruimte
- circa 96 m² eigen buitenterrein

Voorzieningen
Deze bedrijfsunit is onder andere voorzien van:
- elektrische overheaddeur (4,0 x 4,0 meter)
- separate loopdeuren
- toilet
- meterkast met elektra
- wateraansluiting
- betonnen vloer
- verlichting

Parkeren
Op eigen terrein.

Bestemming
Bedrijventerrein 3 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1, 2 en 3).


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 215.000,- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

BTW
Partijen dienen te opteren voor BTW-belaste levering.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.