Heerenveen Koornbeursweg 1

Omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijsprijs onbekend
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
Energie
EnergielabelC
KANTOORRUIMTE
Oppervlakte608 m²
Units Vanaf608
Aantal Verdiepingen2
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
-- VERKOCHT VIA WvG --

ALGEMENE OBJECTSPECIFICATIES
- Totale vloeroppervlakte van circa 608 m² v.v.o. (circa 671 m² b.v.o.)
- Bouwjaar 1974
- Energielabel C (einddatum label 7 oktober 2032)
- Eigen grond
- Het pand valt niet onder Beschermd stadsgezicht en/of Monumentenwet

LOCATIE
Gelegen op een uitstekende locatie nabij het kernwinkelgebied in Heerenveen ligt dit ruimte kantoorgebouw. De totale oppervlakte bedraagt circa 608 m² v.v.o. wat verdeeld is over twee verdiepingen. Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken via diverse vervoersmiddelen. Het in 1974 gebouwde kantoorgebouw beschikt over energielabel C.

Heerenveen staat bekend als het sportcentrum van het Noorden. Dit in combinatie met de centrale ligging, de goede bereikbaarheid maakt Heerenveen tot een populaire vestigingsplaats. De gemeente Heerenveen telt ongeveer 50.000 inwoners, meer dan 30.000 wonen daadwerkelijk in Heerenveen.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw aan de Koornbeursweg is goed bereikbaar zowel te voet, per fiets, auto en openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich een bushalte die in directe verbinding staat met station Heerenveen.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 8 parkeerplaatsen gesitueerd.

OPPERVLAKTE
Totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 608 m², verdeeld over:
Begane grond: circa 297 m², kantoorruimte
1e verdieping: circa 265 m², kantoorruimte
2e verdieping: circa 45 m² overige ruimte

BOUWJAAR
Omstreeks 1974.

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastrale gemeente Heerenveen, sectie B, nummer 2617, oppervlakte 943 m².

BESTEMMING
Beheersverordening Heerenveen Centrum, vastgesteld op 21-03-2016.
Bestemming: Bestaand gebruik besluitvlak 'Gemengd'.

ENERGIELABEL
C, geldig tot 7 oktober 2032.

LEVERING
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat ("as is, where is") en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.VERKOPENDE MAKELAARS
De verkoop wordt door RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs en Cushman & Wakefield Groningen in collegiale samenwerking verzorgt. Voor vragen kunt u contact opnemen met RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs, contactpersoon Tjibbe-Jan Boringa 0513 - 644 355 of 058 - 201 000 of Cushman & Wakefield, contactpersoon Mevrouw Esther Heemstra 050-3141232.


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. en Cushman & Wakefield" is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. noch Cushman & Wakefield" geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland