Gorredijk Kerkewal 49

Omschrijving

vraagprijs

€ 265.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 265.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Aan de Kerkewal 49 in Gorredijk bevind zich een bedrijfsruimte op een unieke plek aan de Compagnonsvaart, nabij de passantenhaven en het centrum van Gorredijk.

Algemeen
Ten zuidoosten van Heerenveen, en ten westen van Drachten ligt Gorredijk, het grootste dorp van de gemeente Opsterland. Uitvalswegen richting o.a. Heerenveen en Groningen zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Totale oppervlakte
Het geheel heeft een totaaloppervlak van 567 m² en bestaat uit 2 bouwlagen. Op de begane grond is opslagruimte, enkele werkplaatsen en een montageruimte.

Voorzieningen o.a.
- toiletten
- pantry
- lichtstraten
- CV verwarming middels radiatoren
- te openen ramen

De verdieping omvat 5 kantoorkamers, waaronder een directiekamer, een vergaderruimte tevens kantine, een gemeenschappelijke ruimte en een kleine keuken.

Een op het perceel aanwezige voormalige woning (geen woonbestemming) doet dienst als werk- en opslagruimte, de woning heeft verder geen voorzieningen.

Bouwjaar
Omstreeks 1900.

Parkeren
Het pand is gesitueerd op een ruim perceel van in totaal 1.225 m², met aan de achterzijde voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Bestemmingsplan: Gorredijk - Bedrijventerrein, vastgesteld op 09 mei 2016.
De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor gebouwen en overkappingen ten behoeve van bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 onder de categorieën 1, 2, 3.1. en 3.2, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2';

Momenteel rust er een bedrijfsbestemming op het geheel. Wijzigen van het huidige bestemmingsplan dient te worden aangevraagd en te worden goedgekeurd door de gemeente Opsterland.


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 265.000,= kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Bijzonderheden: Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa of Linda van Es 0513 - 644 355 of stuur een e-mail naar info @rbmt . nl.DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Kerkewal 49

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy