Leeuwarden Jupiterweg 20-A

Omschrijving

vraagprijs

€ 124.950

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 124.950 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebelegging
BELEGGING
Oppervlakte122 m²
BeleggingstypeBEDRIJFSRUIMTE
Tonen Adres1
Aantal Zelfstandige Verhuurbare Eenheden2
Aantal Huurders1
Bruto Huuropbrengst Kale Huur925
Bruto Aanvangsrendement8
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Heeft u belangstelling voor een bedrijfsunit, dan bent u van harte welkom tijdens de open dagen op de bouwlocatie van “MercuriusParc” op het bedrijventerrein "De Hemrik" in Leeuwarden:

- donderdag 30 maart van 16.00 - 18.00 uur
- zaterdag 1 april van 09.30 - 12.00 uur

Aan de Jupiterweg 20a worden 53 bedrijfsunits verdeeld over 4 bouwblokken gerealiseerd. De units variëren in oppervlakte van 61 m² tot 203 m² begane grond vloeroppervlak, gestoken in een architectonisch jasje. Het complex ligt op een uitstekende zichtlocatie langs de Anne Vondelingweg.

Alle units zijn duurzaam, gasloos, volledig geïsoleerd, hebben een hoogte van 8,5 meter en beschikken over een hoge overheaddeur (4 meter), een afzonderlijke loopdeur, van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer en raamkozijnen op de verdieping. Standaard voorzien van toilet met wasbakje, meterkast met elektra en water. Belastbaarheid begane grondvloer maar liefst 1.000 kg/m².
Elke unit beschikt over tenminste 2 eigen parkeerplaatsen.

De inflatie houdt de economie in haar greep. De kans dat we hier de komende tijd mee moeten leren leven is reëel. Inflatie heeft gevolgen voor rente en voor de financiële markten.

Investeren in vastgoed is in deze tijden een veilige haven voor uw geld. Kostenstijgingen kunnen worden doorbelast in de huurprijs. De huurprijs stijgt mee met de inflatie, net als de waarde van onroerend goed. Historisch gezien is vastgoed een goede investering gebleken, met de afgelopen jaren rendementen die regelmatig de 10% overstegen.

Bovendien levert een investering in vastgoed dubbel rendement op. Het eerste rendement omvat de huuropbrengsten, terwijl de waardestijging van het pand op lange termijn een tweede rendement vormt. De huurinkomsten kunnen op hun beurt worden gebruikt om op termijn een volgende investering te doen.

In het algemeen bezit vastgoed eigenschappen die meer bescherming bieden tegen inflatie dan andere investeringen. “Stenen”, een materiële investering, vormen immers een harde bezitting die meestijgen met de inflatie, terwijl de huurprijzen jaarlijks worden geïndexeerd gebaseerd op de inflatie.

Rendementsberekening
Hierbij twee rendementsberekeningen om een indicatie te geven wat het investeren in een bedrijfsunit van MercuriusParc in Leeuwarden zou kunnen opleveren.
Er is geen rekening gehouden met eventuele inkomsten- of winstbeleasting. Aan de getoonde rendementen, gehanteerde huurprijzen en voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend.

Bestemmingsplan Industrieterrein Leeuwarden Oost en de Hemrik vastgesteld op 30-09-2013.

Een mooie kans voor u als ondernemer of als belegger!

Kijk voor meer informatie en de brochure ook op www.mercuriusparc.nl
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Jupiterweg 20-A

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy