Wolvega Hoofdstraat West 74

Omschrijving

vraagprijs

€ 425.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 425.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelA+++
WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte90 m²
Oppervlakte90 m²
Units Vanaf90
Ter Overname1
Frontbreedte1178 cm
Aantal Verdiepingen1
WelstandsklasseA2
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Een plek waar je werk en 'thuis' kunt combineren. Stiekem toch wel de wens van menigeen. Wij zijn dan ook best wel trots om een uniek object als dit in onze portefeuille op te mogen nemen. Op een prima locatie aan de randen van hartje Wolvega mogen wij voor opdrachtgevers dit woon-/winkelpand verkopen. Hier wordt je alle kans geboden om wonen en werken te combineren en alsof dat nog niet genoeg is... er is een royale, aangebouwde garage met een zee aan ruimte om ook je hobby's te kunnen onderhouden.

Aan verduurzaming, hot topic van deze tijd, is inmiddels ook gedacht. De woning wordt middels een pellet CV, met radiatoren in de ruimtes heerlijk verwarmd en naast zonnepanelen op het dak en zonnecollectoren voor de warmwaterboiler, is deze woning al mooi op weg naar een groenere toekomst. Zeker in deze tijd, is het drukken van de energiekosten een welkome bijkomstigheid.

De indeling van de woning is als volgt: Entree met hal, meterkast, toegang tot een tweetal ruimten met fraaie lichtinval, op de hier aanwezig zijnde winkel-/werkruimte, welke natuurlijk, binnen het bestemmingsplan gelegen, naar eigen wens is in te richten.

Entree met hal en meterkast; aparte ruimte met veel lichtinval door grote raampartij, deze is nu in gebruik als pedicure salon; open ruimte van ca. 59 m², eveneens met veel raampartijen, welke nu in gebruik is als kapsalon, deze ruimte is voorzien van airco en een luchtfiltersysteem; ruime pantry met keukenblok; tussenhal met trap naar de eerste verdieping; toilet en toegang naar de ruime en hoge aangebouwde garage met loopdeur, hier de opstelplaats van de pelletkachel en boiler, welke de verschillende ruimtes verwarmen en van verwarmd tapwater voorzien, tevens in de garage een aparte ruimte met de opstelplaats voor het witgoed.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met voldoende kastruimte, een royale en luxe badkamer met bubbelbad, dubbelwastafelmeubel en inloopdouche maakt dat je het gevoel van een ware wellness ervaart. Zet de balkondeur open en je haalt de buitenkamer naar binnen in de badkamer. Vanuit de overloop is er toegang tot een lichte woonkamer met fraaie raampartijen. De moderne, lichte en open keuken is voorzien van inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, combi oven-magnetron en een vaatwasser) Vanuit de keuken is er toegang tot het gezellige dakterras. Vanuit de overloop is er eveneens toegang naar een toilet en een royale slaapkamer. Het geheel beschikt over voldoende bergruimte.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime overloop met veel bergruimte en 2 royale slaapkamers.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een royaal dakterras met houten vlonderplanken. Inkijk is nagenoeg niets en daardoor ontstaat er een groot gevoel van privacy met een heerlijk uniek uitzicht. Het dakterras is maar liefst ca. 38 m2 groot. De royale aangebouwde garage met betonvloer, voorzien van een heater en elektrische sectionaldeur met loopdeur biedt veel ruimte aan allerlei hobby's of, indien je een beroep nodig bent met ruime werkplaats een perfecte locatie om vanuit huis te werken.

Bijzonderheden:
- nabij het centrum van Wolvega gelegen
- 16 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren i.c.m. met 300l boilervat (4382wp)
- verwarming middels cv-pelletkachel met radiatoren
- energielabel bedrijfsgedeelte A+++
- voldoende parkeerruimte rondom het pand
- ruime aangebouwde garage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Meer informatie over dit object?
Dit object wordt aangeboden door collegiale samenwerking tussen "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." en "FRYSK makelaars".

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen Tjibbe-Jan Boringa of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058-20 40 000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt. nl. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met FRYSK makelaars, telefoon 0513 - 202 187 of stuur een e-mail naar info @ fryskmakelaars . nl


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." en "FRYSK makelaars" is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." en "FRYSK makelaars" geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Hoofdstraat West 74

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy