Dronryp Harnzertrekwei 1-B

Omschrijving

vraagprijs

€ 850.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 850.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Hierbij wordt te koop aangeboden een bedrijfsruimte (dubbele loods) van circa 1.245 m² gelegen op prachtige ruime kavel aan de Harnzer Trekfeart in Dronrijp.

Het perceel is gelegen op een unieke plek aan open vaarwater en beschikt over een kleinschalige jachthaven. Het totale perceel bedraagt circa 5.914 m² waarbij aan de zuidzijde van de bedrijfsruimte de mogelijkheid tot uitbreiding bestaat.

Locatie
Landelijk gelegen met de dynamiek van de provinciestad Leeuwarden op slechts 10 kilometer afstand maakt deze locatie tot een perfecte plek voor bedrijvigheid. Ook de levendige Elfstedenplaatsen Franeker en Harlingen liggen , op slechts 10 en 18 km, binnen handbereik.

Dronrijp is zeer gunstig gelegen aan de A31 en wordt doorkruist door het Van Harinxmakanaal. Er zijn tal van voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en recreatie. Bovendien beschikt Dronrijp over een actieve lokale gemeenschap en een uitstekend winkelbestand voor al uw primaire behoeften.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem direct contact op. Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze toplocatie.

Oppervlakte
Totale oppervlakte bedrijfsruimte bedraagt circa 1.245 m².

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente Dronrijp, sectie E, nummer 243, gedeeltelijk, groot circa 11.960 m².

Bestemming
Bestemmingsplan: “Dronrijp 2018”.
Bestemming: De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven die zijn genoemd in Bijlage 1 onder de categorieën 2 tot en met 3.2;


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 850.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Harnzertrekwei 1-B

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy