Omschrijving

huurprijs

€ 2.000 p/m

Kenmerken

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 2.000 per maand
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwjaar2021
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlakte335 m²
Perceeloppervlakte172 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Gelegen aan bedrijventerrein De Zwette 4 aan de westkant van Leeuwarden is per medio juli 2021 deze moderne bedrijfsunit te huur. Het pand is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit acht units, dat als geheel een uniforme en frisse uitstraling heeft. De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging van diverse uitvalswegen, waaronder de haak om Leeuwarden.

Het betreft een hoekpand op zichtlocatie (aan de openbare weg) met extra veel raampartijen en daarmee veel daglicht. De luxe bedrijfsunit heeft een nette uitstraling en kan voor verschillende doeleinden zoals kantoorruimtes (boven), werkplaats en opslag (beneden) worden gebruikt.

Het pand is met het oog op duurzaamheid en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd en is energiezuinig. Het is voorzien van krachtstroom en een geïsoleerde overheaddeur van 4000 mm x 3500 mm (bxh), inclusief dubbele lichtstraat. Het dak biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen. Het pand wordt turn key opgeleverd en is daarmee direct klaar voor gebruik.

Indeling
De bedrijfsruimte op de begane grond is bereikbaar middels een eigen entree aan de voorgevel. Deze is voorzien van een glazen dubbele deur, zijlichten en komt uit op de entree voorzien van opbergkast, pantry en meterkast. De kantoren op de verdiepingsvloer zijn eveneens bereikbaar middels een eigen entree met trapopgang. Voorzien van een enkele glazen deur en zijlichten, bevindt deze zich aan de zijgevel van het pand. Door deze aparte ingang is de begane grond/opslag/werkplaats separaat te betreden dan wel te ontsluiten van de kantoren op de verdieping.

Op de verdiepingsvloer tegenover de vaste trap, zijn een toiletruimte met dubbele toiletten en een berging aanwezig. Naast de trap is er ruimte voor een ontmoetingsplaats (zoals een grote vergadertafel), eveneens is er in deze ruimte een pantry met inbouwapparatuur aanwezig. De drie ruime kantoorruimtes hebben glaswanden en veel raampartijen waardoor er veel daglicht aanwezig is. Het grootste kantoor kan eventueel in twee opgesplitst worden. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van centrale verwarming, airco en internetaansluiting en voldoende stopcontacten. De gehele verdieping is voorzien van systeemplafonds en verlichting.

NB! In dit stadium van de bouw van de bedrijfsunit is het mogelijk de indeling te bespreken met het bouwbedrijf. Als voorbeeld geldt: als er meer opslag/werkruimte benodigd is dan alleen beneden kan op de verdieping door middel van een palletlift extra opslag gecreëerd worden.

De bedrijfsunit heeft een lichte en fijne sfeer, wat het een prettige ruimte om te werken maakt. Daarnaast is het van alle moderne gemakken voorzien. Het pand is instapklaar en kan zo gehuurd en in gebruik genomen worden.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerend goed (NVM)

Huurtermijn
5+5 jaar ( afwijkende perioden in overleg bespreekbaar )

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling

Waarborgsom
3 maanden huur incl. BTW

Overige voorwaarden
Onderhandelingen en verhuur vinden plaats onder goedkeuring van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland