Harlingen Edisonstraat 23

Omschrijving

vraagprijs

€ 1.100.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.100.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Langs de N31 snelweg, op Edisonstraat 23 in Harlingen, liggen deze royale aaneengeschakelde bedrijfsloodsen. Vanwege de aanzienlijke vrije hoogtes van 5,5 meter en 12 meter kunnen deze loodsen uitstekend benut worden voor een scala aan activiteiten. Te denken valt aan: bouw en renovatie van offshore-installaties of van forse schepen en jachten, kranenbouw, tankbouw en/of andere voertuigen. Bovendien is het mogelijk om een verdiepingsvloer te creëren in de hoge hal, ideaal voor magazijn- en opslagdoeleinden. Deze locatie biedt ruime mogelijkheden aan diverse industriële en/of commerciële activiteiten en is gunstig gelegen voor bedrijven die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit voor hun bedrijfsactiviteiten.

Globale indeling
Edisonstraat 23 te Harlingen is een bedrijfsgebouw met een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.500 m² (ca. 1.645 m² BVO).
Het object bestaat grotendeels uit twee 2 aaneengeschakelde bedrijfsruimten van in totaal circa 1.375 m² inclusief een uitbouw van circa 35 m² en een vanuit de bedrijfshal te bereiken entresol van circa 54 m².
De oorspronkelijke loods (Hal 1) heeft een oppervlak van circa 800 m², deze bedrijfshal heeft een vrije hoogte van circa 5,5 meter en beschikt over zeer grote toegangsdeuren aan de voorzijde (10m breed en 5,5 meter hoog). De vloerbelasting van deze hal ligt op 1.500kg/m².
De in 2018 - in opdracht van de huidige eigenaar - bijgebouwde bedrijfshal (Hal 2) van circa 485 m² heeft een vrije hoogte van circa 12 meter en beschikt eveneens over zeer hoge en brede overheaddeuren aan de voorzijde (10 meter hoog bij 10 meter breed). (Het tussenstuk kan verwijderd worden zodat er een totale breedte van circa 10 meter ontstaat).
De vloerbelasting van deze hoge bedrijfshal ligt op 2.500 kg/m².
De loodsen maken gebruik van inpandige facilitaire ruimten op begane grond dit betreft kleed- en wasgelegenheid en sanitair met een totaal oppervlak van ca. 50 m².
De entree en kantine bevinden zich in een aangebouwd bouwdeel aan de voorzijde van het pand. De B.G. van deze aanbouw heeft een oppervlak van ca. 50 m²
In dit aangebouwde bouwdeel bevinden zich een drietal kantoorvertrekken op de etage, deze zijn bereikbaar via een vaste trap en hebben in totaal een oppervlak van ca. 75m².

Oppervlakte
Totaal verhuurbare vloeroppervlakte, bedraagt circa 1.500 m² VVO, verdeeld over:
- Bedrijfshal circa 1.375 m² inclusief facilitaire ruimten, entresol en aanbouw;
- Entree, kantine en kantine circa 125 m².

Voorzieningen kantoor:
- kantine;
- toilet (B.G. en etage);
- kamerindeling;
- vloerbedekking;
- systeemplafond met verlichting;
- verwarming;
- kabelgoten t.b.v. data, telefonie en elektra;
- airconditioning;
- te openen ramen.

Voorzieningen bedrijfsruimte
- betonnen vloer
- Hal 1: maximale belasting tot 1.500 kg/m²;
- Hal 2: maximale vloerbelasting tot 2.500 kg/m²;
- grote schuifdeuren aan de voorzijde zowel hal 1 en hal 2;
- overheaddeur (achterzijde hal 1);
- lichtpanelen zij gevel hoge loods;
- krachtstroominstallatie;
- 3 kranen van respectievelijk 6,3T, 5T en 8T;
- afzuiginstallatie in de hoge loods;
- vrije hoogte: deels 5,5 meter, deels 12 meter;
- de bovenloopkraan in hal 2 is voorzien van 2 loopkatten met een totale hijscapaciteit van 16.000 kg;
- de constructie van hal 2 is berekend op plaatsing van nog eenzelfde kraan zodat er in totaal 32.000 kg getild kan worden;
- buitenterrein voorzijde afgegrensd met hekwerk en aan de zijkant en achterzijde ligt er een strook 5 meter eigen terrein om de loods.

Kadastraal bekend
Kadastrale gemeente Harlingen, sectie F, nummer 1914 en een totaal oppervlak van circa 2.558 m².

Bestemmingsplan: Harlingen Oostpoort
Bestemming: Bedrijventerrein
Bestemmingsomschrijving: Bedrijven tot en met de categorie 4.2.

VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 1.100.000,- kosten koper.

Inventaris
Tegen meerprijs zijn de bovenloopkranen, afzuiginstallatie en de complete spuitcabine ter overname.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Edisonstraat 23

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy