Heerenveen Dracht 33

Omschrijving

huurprijs

€ 639.000 € 26.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 639.000 k.k.
€ 26.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Indeling
Woonoppervlakte275 m²
WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte170 m²
Oppervlakte200 m²
Units Vanaf200
Ter Overname1
Detailhandel1
Aantal Verdiepingen1
Publieksgerichte Dienstverlening1
Frontbreedte570 cm
WelstandsklasseA1
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
"Wonen boven de zaak" anno 2023 kan dat nog steeds. Namens onze opdrachtgever bieden wij in het hartje centrum van Heerenveen een karakteristiek woon-winkelpand met inpandige garage te koop aan. Indien kopen van het gehele pand geen optie voor u is dan kan de winkelruimte ook gehuurd worden.

Locatie
Het betreft een A1-winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat Dracht met onder meer vestigingen van Hema, Kruidvat, Etos, Specsavers, Hans Anders, Open32, Holland & Barrett, Vodafone, Zeeman, Zuivelhoeve, MS Mode, WE, Jensen Mode, Jeans Centre, Hunkemöller, Drogisterij Die Grenze en H&M.

Heerenveen
Heerenveen staat bekend als sportcentrum van het Noorden. Dit in combinatie met de centrale ligging en goede bereikbaarheid, maakt Heerenveen tot een populaire vestigingsplaats. De gemeente Heerenveen telt ongeveer 50.000 inwoners.

WINKELRUIMTE

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 200 m² op de begane grond, verdeeld over circa 170 m² winkelruimte en circa 30 m² magazijnruimte. Het geheel is instap-klaar, inclusief afwerking wanden, vloeren, plafonds, verlichting etc.

Frontbreedte
Circa 5,70 meter

Voorzieningen winkelruimte
• pantry
• toiletvoorziening
• verwarming (warmtegordijn en radiatoren)
• airco-units
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen
• meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen
• magazijnruimte

Uitgangspunt bij verhuur is casco, de voorzieningen kunnen overgenomen worden c.q. worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

ZELFSTANDIGE BOVENWONING MET GARAGE EN GROOT DAKTERRAS

Oppervlakte
Op de verdieping is een zelfstandige bovenwoning aanwezig van circa 275 m² verdeeld over circa 90 m² op de begane grond en kelder, circa 130 m² op de eerste verdieping en circa 55 m² op de tweede verdieping. Tevens is een riant dakterras aanwezig van circa 150 m².

Kelder: opslagruimte.
Begane grond: zelfstandige entree met toegang naar de bovenwoning, inpandige garage, kantoor en opslagruimte.
Eerste verdieping: via de trap wordt de overloop naar het riante dakterras alsmede de overige vertrekken van de bovenwoning bereikt, woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste wastafel, en badkamer voorzien van ligbad / douche in bad, wastafelmeubel en designradiator.
Tweede verdieping: 2 slaapkamers met vaste wastafel, bergruimte, via de achterste slaapkamer is het plat dak c.q. dakterras te bereiken.

Op het dak zijn 24 zonnepanelen aangebracht. Het pand is voorzien van isolerende beglazing en betreft een gemeentelijk monument. Voor de woning geldt een energielabel C (geldig tot 31-12-2030).

Bestemming
Centrum kernwinkelgebied: detailhandel, dienstverlening, horeca categorie 1 (zijnde daghoreca) en wonen op de verdiepingen.

Parkeergelegenheid
De bovenwoning beschikt over een inpandige garage die geschikt is voor het stallen van 1 auto. Tevens zijn diverse openbare (betaald) parkeergelegenheden in en rondom het centrum gesitueerd.


HUURVOORWAARDEN WINKELRUIMTE

Vraagprijs verhuur
€ 26.000,= per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
De winkelruimte is beschikbaar per 1 november 2023 of zoveel eerder in nader overleg.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Opzegtermijn
12 maanden

Waarborgsom/Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

Betalingswijze
Per maand bij vooruitbetaling.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100).


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 639.000,00 kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Levering
Het geheel wordt verkocht onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nl


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Dracht 33

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy