Leeuwarden Balthasar Bekkerwei

Omschrijving

vraagprijs

€ 189.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 189.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Hoofdfunctiebouwgrond
BOUWGROND
BebouwingsmogelijkheidKANTOORRUIMTE
Bouwvolume70
BouwvolumetypePROCENTUEEL
Bouwhoogte1500
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Namens onze opdrachtgever bieden wij een bouwkavel aan de Balthasar Bekkerwei 94 te koop aan.

Het betreft één van de laatste nog te bebouwen kleinschalige percelen bouwgrond liggende in het bestemmingsplangebied: Business Park en WTC e.o. te Leeuwarden. Dit gebied is met de realisatie van De Haak om Leeuwarden een top bereikbare locatie geworden. Dit geldt in eerste aanleg vooral per auto, echter met de komst van de Elfstedenhal en het nieuwe SC-Cambuurstadion is er in de directe omgeving meer aanbod van openbaar vervoer gekomen. Het terrein ligt tegen westelijke woonwijken van de stad daardoor liggen er ook diverse snelle fietsverbindingen naar de diverse aanpalende stadsdelen waaronder het levendige centrum van Leeuwarden.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de kavel bedraagt circa 1.256 m² met een bouwvlak van circa 1.180 m².
Het twee / zevende onverdeeld aandeel in de mandelige zaak van 413 m².

Bouwpercentage
70% van het bouwvlak kan bebouwd worden en de maximale hoogte bouwhoogte ligt op 15 meter.

VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 189.000,= vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg, doch kan relatief spoedig.
N.B. gemeente Leeuwarden dient toestemming te geven aan verkoper om de kavel aan koper te kunnen leveren, deze toestemming is afhankelijk van het (bouw)plan van koper. Koper dient derhalve een schetsontwerp te laten maken zodat gemeente Leeuwarden daarover een principe standpunt kan innemen.

Bijzonderheden
Levering onder de conditie "as is, where is".

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nl


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Balthasar Bekkerwei

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy