Leeuwarden Archimedesweg

Omschrijving

vraagprijs

€ 440.000

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 440.000 Vrij op naam
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
De bouw van 9 nieuw te realiseren bedrijfsunits op bedrijventerrein De Zwette aan de westkant van Leeuwarden is reeds gestart!
Er is op dit moment nog slechts één unit beschikbaar;

Bouwnummer 2 ter grootte van 590 m² waarvan 395 m² op de begane grond. De unit staat op een kavel (eigen grond) van circa 800 m².

De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging van diverse uitvalswegen en de strategische ligging t.o.v. het centrum en de Haak om Leeuwarden. Binnen minuten bereikt u de N31, A31 en A32. De bedrijfsunits hebben een nette en esthetische uitstraling en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dit luxe en moderne bedrijfsverzamelgebouw wordt met het oog op duurzaamheid en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 9 bedrijfsunits die voor verschillende doeleinden zoals showroom, werkplaats, opslag en kantoorruimte gebruikt kunnen worden. Er is de optie tot een verdiepingsvloer waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden. Dit pand is eveneens interessant als belegging. De units worden met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk duurzame elementen toegepast zoals hoogwaardige isolatie, geen gasaansluiting, voldoende groenvoorziening op het terrein, de voorbereiding voor elektrische laadpalen en de optie tot zonnepanelen.

De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Er is de optie tot een verdiepingsvloer, waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden. Daarnaast kunnen de units tegen een meerprijs en naar eigen wens, volledig gebruiksklaar opgeleverd worden. Er zal sprake zijn van energielabel A.

Voor het bedrijfsverzamelgebouw wordt een VvE opgericht.

De bedrijfsunits hebben een vrije hoogte van 7 meter en een diepte van 18 meter. De onderste gevelmeter wordt uitgevoerd in een prefab betonnen plint die aan de buitenzijde is afgewerkt met ingewassen grind, dit geeft het geheel een strak en elegant aanzien. De gevel wordt uitgevoerd in grijze sandwichpanelen. De aluminiumkozijnen worden uitgevoerd in de kleur zwart en elke unit beschikt over een eigen geïsoleerde overheaddeur. De positie van de reclame-uiting op de gevels wordt verzorgd en is in stijl met het project. Het geheel heeft een moderne, statige en stijlvolle uitstraling. De bedrijfsunits hebben een geïsoleerde onderheide betonvloer met een draagkracht van 1.500 kg/m2
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Archimedesweg

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy