Leeuwarden Anne Wadmanwei 2B

Omschrijving

huurprijs

€ 1.250 p/m

Kenmerken

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 1.250 per maand
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwjaar2005
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlakte176 m²
Perceeloppervlakte10615 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Aan de westkant van Leeuwarden ligt het bedrijvenpark "De Zwette". Op dit bedrijvenpark zijn bedrijven van diverse aard actief. Voorbeelden hiervan zijn interieurzaken, autodealers, accountants en fiscalisten, een keukenleverancier en doe-het-zelf-zaken. De Zwette grenst aan de locaties van het World Trade Center, de Elfstedenijshal en het toekomstige Cambuur voetbalstadion. Het park kenmerkt zich o.a. door de uitstekende in- en uitvalswegen.

Te midden van deze bedrijvigheid is deze uit 2 etages bestaande bedrijfsunit gevestigd met een totaal begane vloeroppervlak van circa 176 m². De etagevloer beschikt over een vloeroppervlak van circa 50 m². De unit leent zich uitstekend voor bedrijvigheid waarbij sprake is van een combi van kantoor- en opslagruimte. Voor en achter het pand is parkeergelegenheid aanwezig. Een CV ketel verzorgt de verwarming en de op zonkant gelegen ramen zijn voorzien van lamellen. Het pand staat op een totale kavelgrootte van 280 m².

Indeling.

Begane grond:
De entree wordt gevormd door een ontvangstruimte waarachter de pantry is gelegen. In de ontvangstruimte is tevens de meterkast en geeft toegang de pantry/keuken, een kantoorruimte met laminaatvloer en de achtergelegen gang. Achter deze kantoorruimte ligt een vergaderruimte. De gang geeft toegang tot de toiletgroep en hier is tevens het witgoed geplaatst.
De achterste deur van de ging geeft toegang tot een pandbrede opslagruimte. De volgende toegangsdeur leidt u naar de grote opslagruimte met een overhead-deur die de afmeting van 4x4 meter kent. Ook kent deze ruimte een aparte loopdeur.
Vanuit de grote opslagruimte is nog een bovenliggende ruimte te bereiken alwaar de cv/combiketel hangt. De vloer van de grote opslagruimte is van gevlinderd beton. Het pand staat op heipalen.

Verdiepingsvloer:
Door middel van de centraal gelegen trap is de etagevloer te bereiken. Aan zowel de linker- als de rechterzijde van de trap zijn een kantoor- en opslagruimte. De kantoorruimte heeft een vloeroppervlak van circa 36 m2 laminaatvloer en is voorzien van ramen met lamellen.

Bijzonderheden:
- ideaal geschikt voor kantoor- en opslagruimte
- in de directe nabijheid van het WTC, Elfstedenijshal en het nog te bouwen Cambuur voetbalstadion
- uitstekende in- en uitvalswegen
- grote mate van diversiteit aan bedrijven op het park
- goede isolatie
- het pand staat op heipalen

De maandelijkse vraaghuur bedraagt € 1.250,-- exclusief BTW
De huurperiode is minimaal 5 jaar maar kan in overleg aangepast worden.
Huurovereenkomst volgens het ROZ-model.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.