Leeuwarden Jupiterweg 21-f 3

Omschrijving

vraagprijs

€ 349.500

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 349.500 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op uitstekende locatie aan de Jupiterweg in Leeuwarden bevindt zich deze moderne bedrijfsunit. Deze bedrijfsunit heeft een totale vloeroppervlakte van circa 265 m² verdeeld over 203 m² op de begane grond en 62 m² op de verdieping.

Locatie
Bedrijventerrein ‘De Hemrik’ in Leeuwarden is midden jaren ’70 ontstaan. Het bedrijventerrein, dat een gebied beslaat van circa 230 hectare, is gelegen aan de oostkant van Leeuwarden. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een goed bereikbare locatie aan de Jupiterweg. De Jupiterweg heeft aansluiting op de Saturnusweg en via de Saturnusweg op de Planetenlaan. Deze wegen doorkruisen het bedrijventerrein van Noord naar Zuid respectievelijk van Oost naar West.
De eveneens nabij gelegen Anne Vondelingenweg leidt o.a. naar de Groningerstraatweg N355, terwijl de Planetenlaan en de Aldlânsdijk u via de Drachtsterweg naar knooppunt Leeuwarden Zuid (N31 en N32) brengen. Op het bedrijventerrein zijn veel bekende bedrijven gevestigd, zoals onder andere Bourguignon, Themmen Heftrucks, Makro en Gamma Bouwmarkt.

Project Mercuriusparc
Op industrieterrein 'De Hemrik' aan de Jupiterweg in Leeuwarden bevinden zich diverse units die onderdeel uitmaken van het project 'Mercuriusparc'. Dit project omvat in totaal 53 bedrijfsunits, verdeeld over 4 bouwblokken. De totaal oppervlakte varieert van 122 m² tot 288 m², de gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter.
De units 1 tot en met 49 zijn standaard voorzien van een volledige verdieping bestaande uit kanaalplaten (beton).
De units 50 tot en met 53 beschikken over een gedeeltelijke verdiepingsvloer over de volle breedte aan de voorzijde, aan de achterzijde is hier een magazijn / werkplaats met een vrije hoogte van 8 meter.

Oppervlakte
Totale vloeroppervlakte van circa 265 m², verdeeld over:
- circa 203 m² op de begane grond;
- circa 62 m² op de verdiepingsvloer.

Voorzieningen
- elektrische overheaddeur
- gedeeltelijke betonnen (kanaalplaten) verdiepingsvloer
- vaste trap
- lichtstraat
- toilet met fonteintje
- separate loopdeur
- zes parkeerplaatsen

Vloerbelasting
De vloerbelasting op de begane grond bedraagt maximaal 1.500 kg/m².
De vloerbelasting op de verdiepingsvloer bedraagt maximaal 500 kg/m².

Parkeren
Bij de unit bevinden zich zes parkeerplaatsen die tot het eigendom behoren.

Overige beschikbaarheid
Bent u geïnteresseerd in een ander type unit op het Mercuriusparc?
Vraag gerust naar de beschikbaarheid.

VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
€ 349.500,- vrij op naam.

VvE-bijdrage
€ 192,- per maand te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Direct

Bijzonderheden
Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Waarborgsom/bankgarantie
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.


Meer informatie over dit object of over overige beschikbaarheid?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Jeroen van Reenen, Tjibbe-Jan Boringa of Linda van Es, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar
info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Jupiterweg 21-f 3

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy