Hilaard Hoptilsterdyk 37

Omschrijving

vraagprijs

€ 58.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 58.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
TE KOOP: 36 hoogwaardige bedrijfspanden op bedrijventerrein Hilaard.

Aan de Hoptilsterdyk 37 te Hilaard worden 36 hoogwaardige bedrijfsunits ontwikkeld met een vloeroppervlakte variërend van 46m² tot 92m². Optioneel is het mogelijk om meerdere units te koppelen. Bij de bedrijfsunits behoort meerwerk tot de mogelijkheden. Neem contact op met de makelaar indien u hier meer informatie over wenst te ontvangen.

Locatie
Hijlaard is een dorp in de gemeente Leeuwarden, in de Nederlandse provincie Friesland. Hijlaard ligt 6 kilometer ten westen van de stad Leeuwarden.

Bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn gesitueerd aan de Hoptilsterdyk 37 te Hilaard en liggen vlak aan de N359. Via de N359 is er een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden alsmede naar omliggende dorpen. Daarnaast is er op circa 250 meter een bushalte gelegen die in directe verbinding staat met station Leeuwarden.

Technische omschrijving
Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit. Daarbij zijn aan de voorgevel een aantal grotere units gesitueerd waarbij ook een extra pui in voorgevel zit. Verder naar achteren op de kavel zijn de kleinere (opslag)units getekend, waarbij een flexibele indeling uiteraard mogelijk is. In de materialisering is gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen. De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot en met categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan.

De minimale hoogte van units aan de lage zijde bedraagt circa 5.20 meter netto onder het dak. De minimale hoogte aan de hoge zijde bedraagt circa 6.20 meter netto onder het dak, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer. De bouwkavel wordt optimaal benut, waarbij aan weerzijden van het bedrijfsverzamelgebouw een strook van 7.0 meter bestrating wordt aangebracht. Tussen beide gebouwen is een ruimte van 10 meter, welke ook volledig wordt voorzien van bestrating. Aan de voorzijde van de units wordt eveneens verharding aangebracht met parkeermogelijkheden.

BESCHIKBAARHEID

Bouwnummer BVO Verdieping Koopprijs (ex. BTW)
Unit 1 92 m² Optioneel VERKOCHT
Unit 2 - 9 46 m² Optioneel € 58.000,- vrij op naam
Unit 10 - 17 46 m² Optioneel € 59.500,- vrij op naam
Unit 18 92 m² Optioneel € 122.500,- vrij op naam
Unit 19 92 m² Optioneel € 122.500,- vrij op naam
Unit 20 - 27 46 m² Optioneel € 59.500,- vrij op naam
Unit 28 - 35 46 m² Optioneel € 58.000,- vrij op naam
Unit 36 92 m² Optioneel € 120.000,- vrij op naam

Beschikbaarheid
De bovengenoemde units zijn een inzicht in de verschillende units. De beschikbaarheid kan afwijken. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Meerwerkopties
Het is mogelijk om een aantal opties te kiezen voor uw bedrijfsunit welke dan direct in de bouw worden meegenomen. Wij bieden u de volgende opties aan:
- Staalvoorbereiding t.b.v. verdiepingsvloer (door koper zelf aan te brengen houten vloer)
- Complete verdiepingsvloer inclusief staalvoorbereiding en houten trap.
- Elektrische bediening overheaddeur eventueel met handzender.
- Geïsoleerde betonvloer eventueel voorzien van vloerverwarmingsleidingen.
- Nutsvoorziening aansluitkosten op waterleiding € 1.250,00 excl. BTW.
- Nutsvoorziening aansluitkosten elektra 3 x 25 Ampère € 975,00 excl. BTW.


VERKOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs
Vanaf € 58.000,= vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Start bouw Q4 2024.
De bouw wordt gestart zodra 70% van de bedrijfsunits verkocht is.

Huur infra / beheerskosten
Jaarlijkse servicekosten voor gebruik en onderhoud van toegangsweg en omliggend terrein bedragen € 325,- excl. BTW per 46 m². Kosten collectieve opstalverzekering zijn nog nader vast te stellen.

Wilt u huren? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden.


Meer informatie over dit project?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Levi Huijser, telefoon 0513 - 644 355 of 058 - 204 0000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt .nlDISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs Noord-Nederland B.V. " geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Hoptilsterdyk 37

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy