U zoekt een geschikt huurpand?

Speurtocht
Het vinden van een goed pand is geen sinecure. Dat begint al met het vaststellen van de exacte kwalificaties waaraan het pand moet voldoen. Dan volgen de zoektocht, het onderhandelen en het huren.

Loods
Wat u nodig heeft is een partij die u op al die terreinen deskundige terzijde staat. De bedrijfsmakelaars van Makelaardij Friesland kennen de markt door en door en zien buitenkansen eerder dan anderen. We weten we ook waar de valkuilen zitten. Daar loodsen wij u veilig omheen.

Netwerk
Daarnaast hebben we een breed netwerk opgebouwd waardoor we bij veel nieuw te ontwikkelen locaties op de eerste rij staan. Ook dat kan voor u een kans zijn.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat u overtuigen van de meerwaarde die wij voor u kunnen hebben bij het vinden van het juiste huurpand.

Verhuur van bedrijfspanden

De juiste huurder
U heeft een pand en wilt het verhuren. Dan wilt u zeker weten dat u de juiste partijen binnen krijgt. Partijen die passen bij het pand en bij uw strategie. Aan huurders die binnen een jaar weer weg zijn, heeft u weinig. Dat begrijpen wij.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy