Beleggingsobjecten

Zorgeloos en discreet beleggen

Zorgeloos en discreet beleggen
Bedrijfsonroerend goed, een beleggingsmedium dat steeds meer in beeld komt. Niet onlogisch: beleggen in bedrijfsonroerend goed betekent stabiliteit in inkomsten en waardeontwikkeling. Rustiger dan aandelen, maar ook betrouwbaarder en zelfs tastbaarder

Breed georiënteerd
De vastgoedmarkt is een zeer dynamische markt. Makelaardij Friesland Bedrijfsmakelaars bezit de financiële expertise en up-to-date kennis om u te adviseren bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille. Op basis van uw beleggingsprofiel zoeken wij, uit een groot en variërend aanbod, objecten die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen en portefeuille. Wij hanteren bij al zijn opdrachten een unieke werkwijze en garandeert absolute discretie. Wij beschikken over een breed scala aan beleggingsobjecten.

Landelijk aktief
Makelaardij Friesland Bedrijfsmakelaars begeleidt en adviseert institutionele en particuliere beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk spelen wij feilloos in op de behoeften van hedendaagse beleggers.

Sale & lease back
Ook het verkopen en terug huren van uw kantoor-, winkel-, dan wel bedrijfsruimte biedt tal van mogelijkheden. Hiermee kunt u onder andere financiële middelen creëren om verder door te groeien. In ons uitgebreide netwerk beschikken wij over goede contacten met zowel regionale als nationale als beleggers welke continu zoekende zijn naar kantoor-, winkel- en bedrijfsobjecten in verhuurde staat. Alvorens uw object op de markt aan te bieden brengen wij eerst uw situatie in kaart en bekijken de beste mogelijkheden. Daarna zullen wij in nauw overleg met u, uw object, desgewenst discreet, onder de aandacht brengen bij een relatief beperkte groep beleggers. Het spreekt voor zich dat wij ook de verdere afhandeling voor u verzorgen en daar waar nodig u adviseren en/of begeleiden.

Wij hebben regelmatig diverse beleggingen in portefeuille en wij gaan uiterst vertrouwelijk om met belangen van aanbiedende of zoekende opdrachtgevers. Een snel overzicht van allerlei mogelijkheden wordt derhalve niet verstrekt. Een serieus persoonlijk kennismakingsgesprek kan echter wel de basis zijn tot beleggingsperspectieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de complete beleggingsportefeuille.

Meer informatie?

Harjan Holtkamp

  06 - 39553049
  Leeuwarden
  harjan@makelaardijfriesland.nl

Peter Noordraven

  058 - 244 91 00
  Leeuwarden
  peter@makelaardijfriesland.nl

Neem contact op met een van bovenstaande makelaars of via één van de onderstaande keuzes.

Stel een vraag

*
*
*
*
*

Bel mij terug

*
*

Maak een afspraak

*
*
*
×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans