Zorgeloos en discreet beleggen

Zorgeloos en discreet beleggen
Bedrijfsonroerend goed, een beleggingsmedium dat steeds meer in beeld komt. Niet onlogisch: beleggen in bedrijfsonroerend goed betekent stabiliteit in inkomsten en waardeontwikkeling. Rustiger dan aandelen, maar ook betrouwbaarder en zelfs tastbaarder

Breed georiënteerd
De vastgoedmarkt is een zeer dynamische markt. Makelaardij Friesland Bedrijfsmakelaars bezit de financiële expertise en up-to-date kennis om jou te adviseren bij de opbouw van jouw vastgoedportefeuille. Op basis van jouw beleggingsprofiel zoeken wij, uit een groot en variërend aanbod, objecten die naadloos aansluiten bij jouw doelstellingen en portefeuille. Wij hanteren bij al zijn opdrachten een unieke werkwijze en garandeert absolute discretie. Wij beschikken over een breed scala aan beleggingsobjecten.

Landelijk aktief
Makelaardij Friesland Bedrijfsmakelaars begeleidt en adviseert institutionele en particuliere beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk spelen wij feilloos in op de behoeften van hedendaagse beleggers.

Sale & lease back
Ook het verkopen en terug huren van jouw kantoor-, winkel-, dan wel bedrijfsruimte biedt tal van mogelijkheden. Hiermee kun je onder andere financiële middelen creëren om verder door te groeien. In ons uitgebreide netwerk beschikken wij over goede contacten met zowel regionale als nationale als beleggers welke continu zoekende zijn naar kantoor-, winkel- en bedrijfsobjecten in verhuurde staat. Alvorens jouw object op de markt aan te bieden brengen wij eerst jouw situatie in kaart en bekijken de beste mogelijkheden. Daarna zullen wij in nauw overleg met jou, jouw object, desgewenst discreet, onder de aandacht brengen bij een relatief beperkte groep beleggers. Het spreekt voor zich dat wij ook de verdere afhandeling voor je verzorgen en daar waar nodig jou adviseren en/of begeleiden.

Wij hebben regelmatig diverse beleggingen in portefeuille en wij gaan uiterst vertrouwelijk om met belangen van aanbiedende of zoekende opdrachtgevers. Een snel overzicht van allerlei mogelijkheden wordt derhalve niet verstrekt. Een serieus persoonlijk kennismakingsgesprek kan echter wel de basis zijn tot beleggingsperspectieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de complete beleggingsportefeuille.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy