dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Huis kopen in Heerenveen met aankoopmakelaar Makelaardij Friesland

Met zekerheid jouw droomhuis kopen in Heerenveen. Voor de laagste prijs natuurlijk!

Op zoek naar een huis in de omgeving van Heerenveen? Het kopen van een huis is niet zomaar iets, daar kun je vast wat hulp bij gebruiken. De aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Heerenveen staan graag voor je klaar. Tycho Reimers, Aafien Wieringa, Paul Lindeboom en Jorrit Joustra geven je graag advies, voorzien je van de benodigde informatie, plannen een bezichtiging voor je en er gaat altijd iemand met je mee.

Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan ben je ons niets verschuldigd. No cure, no pay. Wel zo eerlijk! 

Objectief

Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee.

Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

No cure, no pay!
Heb je kriebels in je buik bij een woning? Dan helpen wij je om voor de laagste prijs op basis van No cure, No Pay de trotse bezitter te worden van jouw droomhuis. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna! Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan ben je ons niets verschuldigd. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Prestatiegerichte aankoop op basis van No Cure, No Pay
Ben je van plan binnenkort een huis te kopen? Wij denken dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken! Als het ons lukt uw droomhuis voor de gewenste prijs aan te kopen, dan beloon je ons daarvoor. Lukt het ons niet, dan ben je ons geen aankoopcourtage verschuldigd. No cure, no pay dus! Wel zo eerlijk!

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy