Sneek Jan van Nassaustraat 30

Omschrijving

vraagprijs

€ 179.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 179.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Soort woningeengezinswoning
Type woningtussenwoning
Bouwjaar1.925
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte84 m²
Perceel oppervlakte140 m²
Inhoud310 m³
Verdiepingen3
Begane grond
Aantal kamers1
Keukendichte keuken
OverigeRuimtenstookruimte, wasruimte, hal
Eerste verdieping
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers2
OverigeRuimtenoverloop
Tuin
Hoofdtuinachtertuin
Achteromja
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Starters opgelet!

Deze leuke eengezinswoning is gelegen aan een rustige straat, nabij het centrum met vrij uitzicht aan de voorzijde, tuin op het zuidwesten en naast 2 slaapkamers ook plek voor een fijne werkruimte.

Is dit jouw droomplek?

Indeling:

Begane grond
De hal met meterkast geeft toegang tot de woonkamer welke voorzien is van een houten balken plafond. Vanuit de zitkamer kijk je uit over de rustige straat en heb je vrij uitzicht over de speeltuin. De eetkamer staat door de schuifpui direct in contact met de tuin. De dichte keuken is gelegen aan de tuinzijde. Achter deze keuken is de badkamer met douche, wastafel, toilet en witgoedopstelling gelegen.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop terecht welke groot genoeg is voor het realiseren van een prettige werkruimte. De inbouwkasten zijn ideaal voor het opbergen van bijv. de administratie. Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers welke aan de voorzijde zijn gelegen.

Vliering
Via een losse trap is de bergvliering te bereiken.

Buiten
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het zuid-westen gesitueerd, je kunt hier dan ook de hele dag heerlijk in de zon zitten. Met de fiets kom je makkelijk via de achterom in de achtertuin waar een opbergplek is voor de fietsen zodat deze droog kunnen staan. Ook in de voortuin is het heerlijk toeven met uitzicht over de leuke speeltuin.

Verkoper heeft de woning zelf langer dan een jaar niet bewoond

Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg een geschikte dag en tijd inplannen.

Sneek.

Sneek is een moderne stad met een historisch centrum. Het centrum heeft fraaie monumenten zoals het stadshuis, de Martinikerk en de wereldberoemde Waterpoort. Naast deze monumenten heeft het centrum sfeervolle en statige herenhuizen en oude stadsgezichten. Het intieme karakter van het centrum en de grachtengordel rondom het centrum is door de jaren heen intact gebleven.
Maar Sneek is meer dan dat. Als economisch centrum van de gemeente Sudwest Fryslân heeft deze stad veel meer te bieden. De stad is ook onlosmakelijk verbonden met de watersport en de daarbij horende Sneekweek.
Als uitgaanscentrum biedt Sneek ruime faciliteiten. In het knusse centrum zijn diverse restaurants en drinkgelegenheden te vinden. Daarnaast is er een poppodium, Centrum voor Kunsten en is er een groot theater. In de zomermaanden worden in het centrum tal van activiteiten georganiseerd en is het goed toeven op de vele terrassen. Ook biedt Sneek ruim voldoende faciliteiten met betrekking tot onderwijs, openbaar vervoer en gezondheidszorg.
Kortom een stad waar je graag wilt wonen.
Boukje Nieuwenhuis

Boukje Nieuwenhuis ARMT Makelaar en Nieuwbouwadviseur