Omschrijving

vraagprijs

€ 199.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 199.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Soort woningeengezinswoning
Type woningvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Liggingin centrum, in woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte164 m²
Perceel oppervlakte565 m²
Inhoud599 m³
Verdiepingen2
Begane grond
Aantal kamers3
Keukendichte keuken
OverigeRuimtentoilet, douche, wasruimte, gang
Eerste verdieping
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers3
OverigeRuimtenoverloop
Tuin
Hoofdtuinachtertuin
Achteromnee
Energie
Dak typezadeldak
Dak materiaalzadeldak
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Berltsum, Buorren 79

Centraal in dit dorp, dat ook wel de 12 stêd fan Fryslân wordt genoemd, staat dit karakteristieke object hetwelk oorspronkelijk gebouwd is als woning met schoolgebouw (bouwjaar 1868).

Het woonhuis kent nog diverse authentieke elementen en ook het exterieur van de voormalige school is nog aanwezig met aan de binnenzijde nog duidelijk zichtbaar de kenmerken van het oorspronkelijke schoolgebouw!

Indeling:
midden-entree in voorgevel, gang met o.a. toegang naar zijkamer (ca.10m2) welke o.a. als slaap-werkkamer kan worden gebruikt; einde van de gang deur naar keuken, vanuit gang tevens toegang naar voorkamer (ca.33m2) met o.a. balkenplafond; aansluitend achterkamer (ca. 22m2); tussenhal met o.a. deur naar gang, keukenruimte (ca.8m2); aanrecht in hoekopstelling; vanuit achterkamer doorloop naar achter-entre met o.a. meterkast, toilet- en doucheruimte;

verdieping: vanaf begane grond via tussenruimte met o.a CV-installatie bereikbaar met o.a. 3-tal slaapkamers (resp. ca. 18, 8 en 8m2); tevens open werk-ruimte.

Het voormalige schoolgebouw heeft in de afgelopen decennia dienst gedaan als opslag- en bergruimte (ca. 180m2) en biedt volop mogelijkheden. Aan de binnenzijde van het dak is asbesthoudend materiaal verwerkt.

Achter de "school" bevindt zich de tuin met volop mogelijkheden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om met een auto op eigen erf te komen.

Berltsum is aantrekkelijk gelegen tov de stad Leeuwarden en kent zelf diverse voorzieningen (o.a. basisschool, dorpsplein, sportvoorzieningen, diverse winkels en goede aansluiting op openbaar vervoer).

Meer informatie over Berltsum via www.berlikum.com

Uw adviseur: Jan Ypeij
Jan Ypeij

Jan Ypeij KRMT