Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

De kavel
Uw eigen woning bouwen op een riante kavel van 713 m², rustig gelegen aan de rand van het dorp? De kavel aan de Terpeleane is dé plek om uw droomhuis te realiseren! De kavel is te bereiken via de Terpeleane, een doodlopende en kindvriendelijke straat. In samenwerking met uw eigen architect of aannemer is het mogelijk om zelf uw eigen huis te ontwerpen. De woning dient te voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het beeldkwaliteitsplan, geldend voor deze locatie.

Het dorp
Wier is een pittoresk terpdorpje met ruim 200 inwoners, gelegen in het noordwesten van Friesland, gemeente Menameradiel. Het dorp kent een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen, zoals het kaatsveld, theeschenkerij “de Brinkhoeve”, de speeltuin en de bushalte zijn op loopafstand. Gedurende het jaar worden er in het dorpshuis “d’ âld Skoalle” diverse activiteiten georganiseerd voor alle inwoners. Door de aanleg van een sluis ligt Wier sinds 2013 ook aan de Elfsteden vaarroute. De aangenaam landelijke sfeer die Wier uitademt wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon van het Friese landschap in de omgeving. De nabij gelegen dorpen Minnertsga en Berlikum vervullen een centrumfunctie op het gebied van voorzieningen zoals supermarkten, basisscholen en bibliotheken.

Bereikbaarheid
Wier ligt centraal tussen Minnertsga, Sint-Annaparochie, Sint-Jacobiparochie en Berlikum. Er zijn goede aansluitingen met de A31 en daarnaast is er een busverbinding naar Leeuwarden, Pietersbierum en Zurich.

Interesse?
Wanneer u interesse in deze bouwkavel heeft, is het mogelijk om via ons kantoor de uitgebreide informatie op te vragen. Vervolgens kunt u een vrijblijvende optie op de kavel krijgen en heeft u rustig de tijd om uit te zoeken of u op deze locatie uw droomwoning wilt realiseren.

Uw makelaar: Anne-Esther Alstein

Foto's van Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

Bouwkavel

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 1)
Woonoppervlakte1 m² / 999 m²
Perceeloppervlakte728 m²
Inhoud1 m³ / 999 m³
Prijs€ 67.522
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Terpeleane 1 728 m2€ 67.522Beschikbaar

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl.