Nieuwbouw Stoere staalwoningen in Vrijburgh
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Stoere staalwoningen in Vrijburgh

Stoere staalwoningen in Vrijburgh
Alle foto's
Binnenkort in verkoop: Duurzaam vrijstaand wonen in Vrijburgh

Aan het Duizendblad in Vrijburgh Drachten ontwikkelt Duurzaam Wonen vijf stoere vrijstaande ‘staalwoningen’ gelegen op kavels van 288 – 421 m².
Deze woningen hebben een stalen constructie en zijn door middel van een overdekte entree met elkaar verbonden, terwijl de afwerking van de gevels een spannende mix is van staal, hout en steen. De kunststof kozijnen worden uitgevoerd in antracietgrijs, passend bij de pure uitstraling.

Indeling
De zij-entree zorgt voor een mooie verdeling van living en keuken; daartussen zijn de praktische ruimtes getekend. Het leuke van deze stoere staalwoningen is dat je de keuze hebt om je living aan de achterzijde te situeren, maar je kunt hier ook een fijne woonkeuken maken. Hou je van mooi open en hoge ruimtes? Dan kan je bijvoorbeeld ook nog voor kiezen voor een mooie vide. Wonen zoals jij dat wilt dus!
Boven vind je drie slaapkamers, de badkamer en een ruime overloop waar ruimte is om bijvoorbeeld een werk- of speelplek te maken en ook de tweede etage biedt veel mogelijkheden.

De locatie
Ben je op zoek naar een fijne woonplek op een leuke locatie? Wel dynamisch maar ook een beetje rustig. Niet te ver van het bruisende centrum en voorzieningen, maar toch ook wat landelijk. Niet te massaal maar ook zeker niet te afgelegen. Waar je je buren kent en waar je kinderen lekker buiten kunnen spelen. Waar je gewoon lekker kunt wonen zonder poespas. Het liefst in een stoere, moderne woning, waarin veel ruimte voor individuele woonwensen. Op een fijn perceel grond, niet te groot om constant in bezig te hoeven zijn maar groot genoeg om heerlijk buiten te kunnen genieten.…
Dan hebben wij voor jou het ideale huis!

Aan de noordzijde van het centraal gelegen en goed bereikbare Drachten ligt een nieuwe woonwijk, ideaal gelegen in het karakteristieke Friese landschap: Vrijburgh.
Het centrum en winkelcentrum Noorderpoort bevinden zich op fietsafstand, terwijl je ook snel aanrijdt op de belangrijkste ontsluitingswegen richting Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. Daarnaast biedt de woonwijk veel groen en water en leuke wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving.

Ben je benieuwd naar deze mooie stoere woningen? Neem dan vooral contact met ons op.


Uw nieuwbouwadviseur: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Stoere staalwoningen in Vrijburgh?