Oudega, Simmersnie

Oudega, Simmersnie

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw!

Aan de Simmersnie, in uitbreidingplan Tsjerkemar, worden twee ontzettend ruime halfvrijstaande woningen met garage gerealiseerd. Deze nieuwe wijk ligt aan de rand van het watersportdorp Oudega en grenst aan de prachtige landerijen.

Deze royale woningen beschikken over een extra brede beukmaat van ruim 6 meter, waardoor veel ruimte ontstaat. Met in de basis een lichte woonkamer aan de straatzijde, een tuingerichte leefkeuken met schuifpui, een praktische bijkeuken en een grote aangebouwde garage/berging zijn deze woningen zeer compleet te noemen.

Ook boven is er voldoende ruimte. Op de verdieping bevindt zich de badkamer die wordt voorzien van een toilet, wastafel, douche en een ligbad. Naast deze heerlijke complete badkamer zijn er drie royale slaapkamers waarvan de grootste over de gehele breedte van de woning is gelegen en beschikking heeft over een grote inloopkast.

Heb je nog meer wensen? Een extra slaapkamer, een hobbyruimte of kantoor? Dan is de zolderverdieping heel gemakkelijk in te richten als vierde kamer.

De woningen worden standaard gasloos en extra goed geïsoleerd opgeleverd en voorzien van een aantal zonnepanelen en een warmtepomp. Een bijkomend voordeel, want zo bespaar je op jouw woonlasten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bouwmaterialen.

De percelen van ruim 410 m² en 523 m² zijn op het oosten gelegen.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende optie op één van deze mooie woningen.

Foto's van Oudega, Simmersnie

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Oudega, Simmersnie

Halfvrijstaand

Aantal (vrije) woningen (vrij: )
Prijs€ 274.900 - € 279.500
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 6 159 m2€ 279.500Beschikbaar
Bouwnummer 7 159 m2€ 274.900Beschikbaar

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl of via de onderstaande keuzes.

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans