Nieuwbouw Mooi Noordwolde
Anne-Esther Alstein

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Mooi Noordwolde

Alle foto's
UNIEKE KANS! De laatste halfvrijstaande woning is teruggekomen en weer beschikbaar! De bouw start in juni 2019.

Op een prachtige plek in Noordwolde Zuid is nog één halfvrijstaande woning met garage èn verlengde begane grond beschikbaar. Met een diepte van ruim 13 meter is de begane grond van deze leuke woning meer dan royaal te noemen.

Deze woning van het type Rotan beschikt aan de voorzijde over een mooie living. De uitbouw aan de achterzijde van maar liefst 2,67 meter is bij de prijs inbegrepen. Hier maak je een fantastische woonkeuken met genoeg ruimte voor een kookeiland of een grote tafel waaraan je met je gezin en vrienden heerlijk lang kunt tafelen.

Boven vind je drie royale slaapkamers en de badkamer voorzien van hangend toilet, wastafel en douche. En op de hoge en ruime zolderverdieping kun je met gemak een extra slaapkamer, speelzolder, hobbyruimte of kantoor inrichten. De hele woning is ingericht op comfortabel en energiezuinig wonen, volgens de nieuwste EPC-norm (0,4).

Buiten krijg je een garage en een fijne tuin op het oosten, met veel privacy en waar je altijd een plekje vindt om lekker buiten te zitten. Parkeren kan op eigen erf, al dan niet in de garage. Tussen de voorgevel en de straat krijg je een voortuin met een diepte van vier meter. Gelegen tegenover groen, dus zonder directe overburen!

Omgeving
De woningen van Mooi Noordwolde worden gebouwd op de nieuwbouwlocatie Rohé aan de Rohéstraat in Noordwolde-Zuid. Dit buurtschap ligt ten zuiden van Noordwolde, op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Je kunt er uren wandelen en fietsen door de bossen, van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras.

Bijzonderheden
* De woning wordt aangeboden inclusief een verlenging van de begane grond van 2,67 meter.
* Start bouw in juni 2019.

Meer weten?
Wij vertellen je graag over alle relevante zaken die bij het kopen van een nieuwbouwwoning aan de orde komen en natuurlijk over Mooi Noordwolde in het bijzonder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uw nieuwbouwspecialist: Anne-Esther Alstein en Sjoerd Mulder
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Halfvrijstaand, type Rotan

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 0)
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte273 m²
Prijs€ 247.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 17 143 m2€ 247.000Onder optie

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Mooi Noordwolde?