Nieuwbouw Mooi Kúkshiem
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Mooi Kúkshiem

Mooi Kúkshiem
Alle foto's
NIEUW IN VERKOOP!

U kunt zich vanaf nu inschrijven op uw favoriete appartement. Heeft u belangstelling voor één van deze mooie appartementen? Neem gerust contact met ons op voor de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier. De inschrijving sluit op donderdag 9 april 2020 om 12.00 uur.

In het hart van Dronrijp in het woon-winkelcomplex Kúkshiem zal de begane grond een gedeeltelijke transformatie ondergaan. Hier worden 5 prachtige appartementen met terras gerealiseerd.

Deze fraaie appartementen zijn gelijkvloers en gesitueerd op de begane grond van Kúkshiem. De appartementen variëren in grootte; vier appartementen hebben een woonoppervlak van 89 m² en één appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 112 m². Alle appartementen hebben een royale lichte living met open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u via de schuifpui zo het fijne terras dat op het westen gelegen is en prachtig uitzicht over het water biedt.
Elk appartement heeft twee ruime slaapkamers, een badkamer met compleet sanitair en tegelwerk, een separaat toilet en een berging/bijkeuken met wasmachine- en wasdroger-aansluiting. Daarnaast hebben de appartementen de beschikking over een eigen afgesloten berging op de begane grond.

Het dorp Dronryp biedt u zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels, een breed scala aan (sport)verenigingen, horeca en een bibliotheek. Dat is Dronrijp ten voeten uit.
En wie er echt even uit wil, is zo in Leeuwarden, Franeker of Harlingen. Deze historische steden zijn vanuit Dronrijp snel te bereiken met auto, bus of trein. U kunt er winkelen, uit eten gaan, het theater bezoeken of een heerlijke wandeling maken door de knusse binnensteden. En wat dacht u van een fietstocht langs het Van Harinxmakanaal of wandelen in de mooie, weidse omgeving? In Dronrijp kunt u alle kanten op!


Uw nieuwbouwadviseur: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Appartement

Aantal (vrije) woningen5 (vrij: 5)
Woonoppervlakte89 m² / 112 m²
Prijs€ 244.750 - € 292.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Appartement 1 89 m2€ 252.250Beschikbaar
Appartement 2 89 m2€ 244.750Beschikbaar
Appartement 3 89 m2€ 244.750Beschikbaar
Appartement 4 89 m2€ 244.750Beschikbaar
Appartement 5 112 m2€ 292.500Beschikbaar

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Mooi Kúkshiem?