Menaldum, de Gripe

Menaldum, de Gripe

Aan ‘De Gripe’ worden acht fraaie twee-onder-een-kap woningen met praktische garage op mooie kavels van ca. 268-293 m² eigen grond gebouwd. De stijl van deze leuke woningen is jaren ’30, wat je terug ziet in de stoere uitstraling, de kleur van het metselwerk en de mooie raampartijen.
Door de zij-entree ontstaat een speelse indeling tussen woon- en keukenruimte. In de keuken geven openslaande deuren toegang naar de op het zuidoosten gelegen tuin. Hier kan je dus heerlijk buiten zitten!
Op de verdieping vind je vier slaapkamers en de badkamer, terwijl de royale zolder volop mogelijkheden biedt voor het maken van extra slaap-, werk-, of hobbyruimte.
Er zijn optioneel nog veel meer leuke mogelijkheden zoals het verlengen van de begane grond waardoor je een fijne woonkeuken kunt maken. En wat te denken van een praktische bijkeuken? Op deze manier maak je je woning helemaal zoals jij dat wilt. Dat is nou het leuke van nieuwbouw!

De wijk
Het nieuwe kleinschalige wijkje, gelegen aan de zuidzijde rand van het dorp Menaam, is ruim opgezet en bestaat uit zowel twee-onder-een-kap woningen als vrijstaande woonhuizen. Omringd door het Friese landschap heb je hier het gevoel echt buiten te wonen!

Het dorp zelf
Prachtig wonen, omringd door ruimte en groen, met de stad op amper een kwartiertje rijden. Dat is Menaam (Menaldum) ten voeten uit.
Het dorp biedt zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels, een breed scala aan (sport)verenigingen zoals onder andere tennis, voetbal, kaatsen, gymnastiek en volleybal. Daarnaast beschikt het dorp over diverse soorten horeca en een bibliotheek. Het is dus zeker niet saai in Menaam!

De steenworp
Wie er echt even uit wil, is zó in Leeuwarden, Franeker of Harlingen. Deze historische steden zijn vanuit Menaam snel te bereiken met auto en bus. Je kunt er heerlijk winkelen, lekker uit eten gaan, het theater bezoeken of een slenteren door de knusse binnensteden. En wat denk je van een lekker fietstochtje langs het water of een wandeling in de mooie, weidse omgeving?
Wil je liever wat verder weg? Via de A31 ben je via de Afsluitdijk snel in het westen van het land. En via de haak om Leeuwarden rij je ook in een mum van tijd naar bijvoorbeeld Groningen en Zwolle.
In Menaam kan je eigenlijk alle kanten op!

Spreken deze leuke woningen je aan en zou je hierover meer willen weten?
Neem dan gerust contact op met onze nieuwbouwmakelaars. Wij vertellen je graag alles over het kopen van een nieuwbouwhuis en over dit project in het bijzonder!

Foto's van Menaldum, de Gripe

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Menaldum, de Gripe

Halfvrijstaande woningen

Aantal (vrije) woningen8 (vrij: 8)
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte270 m² / 298 m²
Inhoud565 m³
Prijs€ 259.000 - € 265.000
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 1 125 m2€ 265.000Onder optie
Bouwnummer 2 125 m2€ 259.000Onder optie
Bouwnummer 3 125 m2€ 259.000Beschikbaar
Bouwnummer 4 125 m2€ 259.000Onder optie
Bouwnummer 5 125 m2€ 259.000Beschikbaar
Bouwnummer 6 125 m2€ 259.000Beschikbaar
Bouwnummer 7 125 m2€ 259.000Beschikbaar
Bouwnummer 8 125 m2€ 265.000Onder optie

Meer informatie?

Anne-Esther Alstein

KRMT

  06 10720203
  Heerenveen

Neem contact op met de makelaar via anne-esther@makelaardijfriesland.nl.