Nieuwbouw Leeuwarden, kavel 30 t/m 37 in Wiarda
Jolanda Alves

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Leeuwarden, kavel 30 t/m 37 in Wiarda

Alle foto's
Leeuwarden, Wiarda - 8 kavels aan open vaarwater

De kavels 30 tot en met 37 liggen in de tweede fase van Wiarda, aan open vaarwater.

Het buurtschap is gelegen op zo'n 10 minuten fietsen aan de zuidzijde van Leeuwarden. In deze historische Stadhoudersstad, verkozen tot Culturele Hoofdstad 2018, vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft. Van basis-, voortgezet, HBO- en universitair onderwijs, sportverenigingen en een uitstekend ziekenhuis (MCL) tot een gezellige binnenstad met grachten, winkels, horeca, Stadsschouwburg de Harmonie en diverse musea. Vanuit hier bent u overigens niet alleen snel in de stad, de Haak om Leeuwarden zorgt ervoor dat u in een mum van tijd op de snelwegen richting Drachten, Heerenveen en de Afsluitdijk bent.
Op loopafstand van Wiarda bevindt zich, aan de overzijde van de Drachtsterweg, bovendien een compact winkelcentrum waarin een Jumbo, Hema, bloemenwinkel, kapper en snackbar zijn ondergebracht. In de nabije omgeving bevinden zich tevens diverse kinderopvang- en basisonderwijslocaties.

Wat biedt Wiarda u nog meer?
In Wiarda woont u dus vlak bij de stad, maar door de ligging en opzet toch ook in een dorpse omgeving. Het hart van het dorp bestaat uit een havenkom, verbonden met een aantal zijwateren van waaruit men koers kan zetten naar de Friese Meren of naar die leuke binnenstad van Leeuwarden om een terrasje te pakken (doorvaarthoogte 1,5 m). De diverse woningtypen en opzet staat garant voor een gevarieerd en speels opgezet buurtschap waar kinderen kunnen zwemmen, spelevaren, vissen en misschien zelfs wel schaatsen. Wil je lekker een eindje fietsen of een blok wandelen? Ook dat kan uitstekend in en om Wiarda. Water met fraaie rietpartijen, afgewisseld met de openheid van het groene landschap waar koeien en schapen grazen, het leefgebied van hazen en diverse soorten vogels. Dat is het mooie dat Wiarda u biedt!

Wilt u meer informatie of als reserve-kandidaat worden genoteerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw makelaar: Jolanda Alves
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Vrije kavels, Wiarda

Aantal (vrije) woningen8 (vrij: 8)
Perceeloppervlakte531 m² / 868 m²
Prijs€ 123.000 - € 199.750
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 32 531 m2€ 123.000Onder optie
Bouwnummer 33 564 m2€ 130.500Onder optie
Bouwnummer 34 564 m2€ 130.500Onder optie
Bouwnummer 36 614 m2€ 142.000Onder optie

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Leeuwarden, kavel 30 t/m 37 in Wiarda?