Nieuwbouw Kúkshiem
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Kúkshiem

Kúkshiem
Alle foto's
Binnenkort in verkoop!

Prachtig wonen omringd door ruimte, groen en water, met de stad op een kwartiertje rijden. In het hart van Dronrijp in het woon-winkelcomplex Kúkshiem worden binnenkort 5 nieuwe appartementen aangeboden.

Deze fraaie appartementen zijn gelijkvloers en gesitueerd op de begane grond van Kúkshiem. De appartementen variëren in grootte van 85 m² tot 107 m² en hebben een royale living met open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u via de schuifpui zo het fijne terras dat op het westen gelegen is en mooi zicht over het water biedt.
Daarnaast beschikt elk appartement over twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een berging met wasmachine aansluiting.

Het dorp biedt u zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels, een breed scala aan (sport)verenigingen, horeca en een bibliotheek. Dat is Dronrijp ten voeten uit.
En wie er echt even uit wil, is zo in Leeuwarden, Franeker of Harlingen. Deze historische steden zijn vanuit Dronrijp snel te bereiken met auto, bus of trein. U kunt er winkelen, uit eten gaan, het theater bezoeken of een heerlijke wandeling maken door de knusse binnensteden. En wat dacht u van een fietstocht langs het Van Harinxmakanaal of wandelen in de mooie, weidse omgeving? In Dronrijp kunt u alle kanten op!
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Kúkshiem?