Nieuwbouw it Wetterryk - 4 hoekwoningen
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

it Wetterryk - 4 hoekwoningen

it Wetterryk - 4 hoekwoningen
Alle foto's
It Wetterryk: groen, waterrijk en stads wonen in Heerenveen.
It Wetterryk ligt tussen De Greiden en Nijehaske, een groene en waterrijke omgeving aan de westkant van Heerenveen. In De Greiden heeft u voorzieningen als een winkelcentrum en enkele basisscholen in de buurt. Ook het centrum van Heerenveen is dichtbij.

In It Wetterryk komen 38 woningen, verdeeld over fraaie rijwoningen, comfortabele levensloopbestendige woningen en ruime halfvrijstaande woningen. Daarnaast wordt er ook een vrije kavel uitgegeven. De halfvrijstaande woningen komen direct aan het water te liggen. De woningen worden modern en eigentijds ontworpen, passend in de bestaande omgeving. Daarnaast zijn de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Zo zijn alle woningen volledig gasloos en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen.

De hoekwoningen
De hoekwoningen maken deel uit van 18 rijwoningen die verdeeld zijn in twee rijen. De eenheid in het ontwerp voor It Wetterryk wordt voortgezet met deze 18 rijwoningen die aan de oostkant van het project worden gebouwd. De gevels hebben een karakteristieke uitstraling, aansluitend bij de uitstraling van de wijk. De aardetinten metselwerk details
van de woningen geven een warme uitstraling

Zoekt u een ruime, aantrekkelijke, duurzame en betaalbare woning voor u en uw gezin? Dan zit u goed in één van de hoek- of tussenwoningen in It Wetterryk. De contouren om de ramen zijn met een witte steensoort afgewerkt. Om nóg meer accent te leggen op de grote ramen wordt het metselwerk bovendien van een reliëf voorzien. De 5,7 meter brede rijwoning staat garant voor heel wat vierkante meters wooncomfort. Het platte dak van de iets grotere hoekwoning zorgt ervoor dat u hier nóg meer woonoppervlak tot uw beschikking hebt.

Bent op zoek naar een duurzame en comfortabele nieuwbouwwoning in Heerenveen en lijkt het u wat om op deze unieke plek te wonen? Neem dan vooral contact met ons op.
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Hoekwoning

Aantal (vrije) woningen4 (vrij: 2)
Woonoppervlakte120 m² / 131 m²
Perceeloppervlakte126 m² / 194 m²
Prijs€ 269.000 - € 289.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Hoekwoning 22 120 m2€ 269.000Verkocht
Hoekwoning 30 120 m2€ 279.000Onder optie
Hoekwoning 39 120 m2€ 289.500Verkocht

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
it Wetterryk - 4 hoekwoningen?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy