Nieuwbouw It Wetterryk - 12 levensloopwoningen
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

It Wetterryk - 12 levensloopwoningen

It Wetterryk - 12 levensloopwoningen
Alle foto's
It Wetterryk ligt tussen De Greiden en Nijehaske, een groene en waterrijke omgeving aan de westkant van Heerenveen. In De Greiden heb je voorzieningen als een winkelcentrum en enkele basisscholen in de buurt maar ook het centrum van Heerenveen is dichtbij. It Wetterryk is een heerlijke plek om te wonen!

Qua uiterlijk hebben de levensloopwoningen veel overeenkomsten met de oorspronkelijke bouw van De Greiden. De indeling is echter verrassend anders en meer toegespitst op de hedendaagse woonbehoeften. Mensen willen steeds langer in hun woning blijven wonen. Dat kan in deze levensloopbestendige woning, waar het woonprogramma met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is aangepast aan de moderne eisen.

Met een breedte van maar liefst 9 meter heeft u hier alle ruimte. En, omdat u ook op de begane grond een compleet woonprogramma hebt, heeft u in deze woning ook alle privacy. Op de eerste verdieping is er heel veel (slaap)ruimte, waar logés of studerende kinderen in de weekenden gebruik van kunnen maken. Bent u nog niet toe aan een combinatie van wonen, slapen en baden op de begane grond? Maar zoekt u een woning waarin u wonen kunt combineren met werken? Ook dat kan in deze woning. Er zijn volop indelingsmogelijkheden. Dat maakt deze woning heel erg geschikt voor alle levensfasen
De ruimte in uw levensloopbestendige woning is écht ongekend. Wilt u nu alvast voorsorteren op de toekomst? Het grote voordeel van deze woning is dat de woonruimte flexibel in te delen is en daarmee heel gemakkelijk kan worden aangepast naar uw huidige of toekomstige woonbehoeften. Uw badkamer bevindt zich, evenals de ouderslaapkamer, op de begane grond. Daarnaast blijft er op de begane grond genoeg ruimte over voor een royale keuken en een mooie grote woonkamer. Ook op de andere verdiepingen kunt u optimaal profiteren van de aanwezige ruimte. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om, naast de ruime slaapkamers, een tweede badkamer op de verdieping te realiseren.

Bent op zoek naar een duurzame en comfortabele nieuwbouwwoning in Heerenveen en lijkt het u wat om op deze unieke plek te wonen? Neem dan vooral contact met ons op.
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Levensloopwoningen

Aantal (vrije) woningen12 (vrij: 2)
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte235 m² / 247 m²
Prijs€ 332.500 - € 340.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Levensloopwoningen 11 126 m2€ 339.000Onder optie
Levensloopwoningen 12 126 m2€ 339.000Verkocht onder voorbehoud
Levensloopwoningen 13 126 m2€ 340.000Onder optie

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
It Wetterryk - 12 levensloopwoningen?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy