Nieuwbouw Het Bureau
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Het Bureau

Alle foto's
Aan de invalsweg in het centrum van het sfeervolle watersportdorp Grou komt Het Bureau: een stijlvol woongebouw met 12 riante appartementen en 2 penthouses met rondom een prachtig aangelegde tuin met bomenpracht en een gemeenschappelijk buitenterras.

De appartementen hebben een woonoppervlak van circa 100 m² en hebben standaard twee slaapkamers. De penthouses met een woonoppervlak van zo'n 130 m² hebben standaard drie slaapkamers.

Afhankelijk van de ligging van je appartement beschik je over één of twee eigen buitenruimtes. Bij een appartement op de zuidzijde is dat een balkon van circa 15 m². Ligt je appartement op het noordoosten of het noordwesten, dan heb je zelfs twee balkons: één van 11 m² en één van ruim 38 m². Heerlijk toch?

Wil je nog meer ruimte? De twee penthouses op de vierde woonlaag hebben ieder twee dakterrassen van respectievelijk 33 m² en 40 m². Ruimte, zon en uitzicht; wat wil je nog meer?

Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen beschutte parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein.

Wil jij riant en rustig wonen in het centrum van Grou? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een appartement of penthouse in Het Bureau. Naar verwachting start de verkoop van dit exclusieve woongebouw in het 1e kwartaal van 2022.
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Het Bureau?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy