Frijsicht, de Klamp

Frijsicht, de Klamp

Start verkoop ‘Frijsicht’ in De Klamp!

Op zaterdag 16 maart starten we met de verkoop van 'Frijsicht'; een mooi project dat in het hart van buurtschap 'De Klamp' verrijst, inmiddels het vierde buurtschap in De Zuidlanden.
De ‘Wurdumer Feart’ loopt dwars door het dorp, waar voorbijvarende bootjes zorgen voor levendigheid.
Het straatbeeld van De Klamp bestaat uit interessante hoekjes, pleintjes en ruimtes waar de kinderen lekker kunnen spelen. Een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp, terwijl alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels en uitgaansmogelijkheden zich op fietsafstand bevinden.
Een mooie combinatie van landelijk wonen en het gemak van de stad!

'Frijsicht' bestaat uit 12 ruime woningen, verdeeld over twee blokken waarvan de achtertuinen op het noordoosten en het zuidwesten liggen. De kaveloppervlaktes variëren van 160 m² tot 262 m².
Je kijkt òf uit op een klein bosje aan de Wergeasterdyk, de ader van het dorp òf op het kaatspleintje van De Klamp.
Een aantal woningen worden uitgevoerd met een topgevel, wat een fraai beeld en extra ruimte op de tweede etage oplevert. Alle woningen hebben een fijne achtertuin die omsloten wordt met een berging en pergola. Hier kan je de auto parkeren.

De breedtemaat van 6 meter zorgt voor royale leefruimte, die op de begane grond bestaat uit een fijne tuingerichte living van ca 28 m² met daarnaast ruim 14 m² voor het keukengedeelte aan de straatzijde.
Op de verdieping vindt je 3 slaapkamers en een ruime badkamer die aan de voorgevel is gelegen, dus voorzien van daglicht en natuurlijke ventilatie.
De grote tweede verdieping leent zich ook uitstekend voor het maken van een extra slaapkamer.
De woningen zijn in de basis al prima van formaat, maar als je houdt van nòg meer leefruimte, dan behoort bijvoorbeeld een uitbouw tot één van de mogelijkheden. De meerwerkoptielijst biedt natuurlijk nog veel meer leuke en praktische opties, zodat het helemaal jouw huis wordt!

Koopsom vanaf € 249.500,- vrij op naam.

Meer weten over ‘Frijsicht’?
Kom dan op zaterdag 16 maart as tussen 10 en 12 naar de Eco-Iglo aan de Molkenkelder in Techum (tegenover de Lidl). Onze makelaars staan dan voor je klaar om alle informatie te geven.
Heb je op voorhand vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw makelaar: Anne-Esther Alstein

Foto's van Frijsicht, de Klamp

Afbeelding vergroten

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl.