Nieuwbouw Drachten, Vrijburgh
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Drachten, Vrijburgh

Drachten, Vrijburgh
Alle foto's
Je bent al een tijdje op zoek naar een fijne nieuwe plek. Dynamisch maar toch rustig. Niet te ver van de stad en voorzieningen, maar ook een beetje met een landelijk sfeertje. Een plek, niet te massaal, waar je je buren kent. Waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. En dat alles in een fijn en comfortabel huis, voorzien van alle moderne gemakken. En het zou helemaal mooi zijn als deze is voorzien van veel praktische ruimte zoals extra bad- en slaapkamers(s) op de verdieping, een dakterras en een garage… Je hoeft niet verder meer te zoeken!

Aan de noordzijde van het centraal gelegen en goed bereikbare Drachten ligt een nieuwe woonwijk in het karakteristieke Friese landschap, die ideaal is gelegen: Vrijburgh. Het centrum en winkelcentrum Noorderpoort zijn op fietsafstand gelegen, terwijl u ook snel aanrijdt op de belangrijkste ontsluitingswegen richting Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. Daarnaast biedt de woonwijk veel groen en water met een speelstrandje voor de kinderen en leuke wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving.

Nu fase 1 succesvol is verkocht ontwikkelt Toeck hier in de tweede fase wederom 7 moderne vrijstaand-geschakelde woningen met garage en separate doorgang naar de achtertuin. Deze ruime gezinshuizen hebben een lekkere achtertuin op het noordwesten, aan de voorzijde vind je een fraai dakterras, georiënteerd op het zuiden. Je kunt ook hier dus op ieder moment van de dag heerlijk buiten zitten.

De woning heeft een royale plattegrond met een overdekte entree en een prettige verdeling van woon- en keukenruimte, die zelfs nog kan worden verlengd zodat een extra grote woonkeuken ontstaat waar je lekker lang kunt tafelen. Openslaande tuindeuren of een praktische bijkeuken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor het ultieme woongenot kies je natuurlijk voor een fijne veranda, waar je tot in de late uurtjes buiten kunt zitten.
Met in totaal vier slaapkamers, een inloopkast, een ruime badkamer, een garage met luifel is deze woning in de basis al en zeer compleet woonhuis. De tweede verdieping biedt bovendien nog meer mogelijkheden. Heb je liever vijf of zes slaapkamers en een extra badkamer? Dit is bij deze woning geen enkel probleem. De kubistische vormgeving oogt dus niet alleen eigentijds, de recht opgetrokken ruimtes geven tevens optimale gebruiksgemak!

Uw nieuwbouwspecialist: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Vrijstaand

Aantal (vrije) woningen14 (vrij: 7)
Woonoppervlakte122 m² / 140 m²
Perceeloppervlakte310 m² / 314 m²
Prijs€ 324.900 - € 367.900
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 1 140 m2€ 367.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2 122 m2€ 324.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3 140 m2€ 347.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 4 122 m2€ 324.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 5 122 m2€ 324.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 6 140 m2€ 347.900Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 7 122 m2€ 324.900Verkocht onder voorbehoud

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Drachten, Vrijburgh?