Nieuwbouw de Fjilden
Anne-Esther Alstein

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

de Fjilden

de Fjilden
Alle foto's
START VERKOOP 25 APRIL 2019

Op donderdag 25 april starten wij met de verkoop van dit mooie project! U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Nieuwstraat 2 te Heerenveen. Onze nieuwbouwmakelaars staan dan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien.

Wonen op een mooie groene plek aan de rand van het gezellige dorp Nieuwehorne? Dat kan straks in de Fjilden. Aan de Sterrekamp worden 6 betaalbare twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd met de mogelijkheid om te kiezen voor een levensloopbestendige variant.
De woningen hebben een moderne en frisse uitstraling dankzij de mooie grote witte kozijnen met rondom wit metselwerk. Dit metselwerk komt terug bij de voordeur en maakt het beeld helemaal af.

Indeling
Begane grond: via de ruime hal met toilet betreedt u de straatgerichte woonkamer en de open keuken met deur naar de tuin. De royale bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine-aansluiting en de technische installaties.

Eerste verdieping: via een de trap bereikt u de overloop. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers, een hobbykamer en een badkamer.

Wilt u de woning laten aanpassen naar een levensloopbestendige variant? Het is optioneel mogelijk om voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond te kiezen.

Uw makelaar: Anne-Esther Alstein
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
de Fjilden?