Nieuwbouw de Wetterwylch Wiarda
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

de Wetterwylch Wiarda

de Wetterwylch Wiarda
Alle foto's
De Wetterwylch in Wiarda: jouw thuis aan het water!

De Wetterwylch is misschien wel het mooiste plekje in de wijk Wiarda. Op deze prachtige plek aan de Fierljepper zijn nog slechts drie halfvrijstaande woningen beschikbaar. Hier woon je in een rustige straat en heb je een zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. En wat is het fijn om vanuit je tuin in het water te kunnen springen, te vissen, te kanoën, te suppen of een lekker vaartochtje te kunnen maken. Koers zetten naar de Friese Meren of naar de binnenstad om daar aan te leggen bij de leuke terrassen van Leeuwarden. Bij de Wetterwylch stap je zelfs vanuit je eigen tuin op. Hoe leuk is dat!

De bouw van dit nieuwbouwproject start in november 2019. De woningen hebben een rijke architectuur die verwijst naar de stijl in een typisch Fries waterdorp. Toch is geen gevel gelijk en heeft elke woning zijn eigen identiteit. De huizen hebben een mooie royale living en een open keuken.
Boven vind je drie royale slaapkamers en de badkamer voorzien van hangend toilet, wastafel en douche. En op de hoge en ruime zolderverdieping kun je met gemak een extra slaapkamer, speelzolder, hobbyruimte of kantoor inrichten. De hele woning is ingericht op comfortabel en energiezuinig wonen, volgens de nieuwste EPC-norm (0,4).

Omgeving
In Wiarda woon je dorps, ruim en landelijk, maar ook dicht bij de stad met al haar voorzieningen. Op amper 5 minuten fietsen bevindt zich een praktisch winkelcentrum, met een Jumbo, de Hema, een bloemenwinkel, een kapper en een snackbar. Kinderopvang, scholen en sportvoorzieningen vind je eveneens in de nabije omgeving. Daarnaast is het centrum van Leeuwarden vlakbij. Op de fiets ben je hier binnen een kwartiertje! De belangrijkste ontsluitingswegen zijn in een mum van tijd via de Haak om Leeuwarden (N31, A32 of de A31 richting Groningen, de Polder en de Afsluitdijk) te bereiken!

Meer weten?
Wij vertellen je graag meer over alle relevante zaken die bij het kopen van een nieuwbouwwoning aan de orde komen en natuurlijk over de Wetterwylch in het bijzonder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uw nieuwbouwspecialist: Anne-Esther Alstein
Lees meer Toon minder

Woningtypes

IJlst

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 2)
Woonoppervlakte123 m²
Perceeloppervlakte207 m²
Prijs€ 294.950 - € 298.950
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 2 123 m2€ 294.950Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 6 123 m2€ 298.950Verkocht onder voorbehoud

Grou

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 0)
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte252 m²
Prijs€ 304.950
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 7 113 m2€ 304.950Verkocht onder voorbehoud

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
de Wetterwylch Wiarda?