Nieuwbouw Berltsum, de Pôlle, Fase 3
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Berltsum, de Pôlle, Fase 3

Berltsum, de Pôlle, Fase 3
Alle foto's
Lekker wonen op 'De Pôlle'
Het ruim opgezette plan 'De Pôlle' ligt aan de rand van Berltsum (Berlikum). In dit gemoedelijke dorp, gelegen op een klein kwartiertje rijden van Leeuwarden en Franeker, ontstaat een mooie wijk; kleinschalig, mooi gesitueerd en ruim opgezet met ruimte voor water en groen. In dit leuke gebied worden verschillende kavels en woningtypes aangeboden.

Zo wordt aan 'De Pream' door Bouwbedrijf Lont een blok van 6 rijwoningen met fraaie karakteristieke jaren ’30-uitstraling gerealiseerd. Deze 6 ruime rijwoningen zijn zowel geschikt voor starters als voor hen die gewoon op zoek zijn naar een comfortabel woonhuis, niet te ver van de stad.

In de basis zijn de woningen al voorzien van een uitbouw van 1,20 meter, waardoor een heerlijke royale living ontstaat. Door de openslaande tuindeuren loop je vanuit je woning zó de tuin in.
De verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer, waarin desgewenst een ligbad kan worden geplaatst. Ook op de tweede etage is volop ruimte voor extra woongenot.
Heb je nog meer ruimte nodig? Dan is de optionele ruime bijkeuken voor verschillende doeleinden in te richten, bijvoorbeeld als werkkamer of wasruimte. Maar er zijn er meerdere leuke opties mogelijk om je huis zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw leefstijl!

De tussenwoningen hebben een perceeloppervlak van circa 127 m², beide hoekwoningen beschikken over ruim 216 - 220 m² grond, waardoor je een lekkere tuin hebt die om de woning is gelegen. In de tuin staat een praktische houten berging met ruimte voor fietsen en/of tuingereedschap.

Lijkt dit je wel wat?
Neem dan snel contact met ons op. We geven je graag alle informatie over het kopen van nieuwbouw en over deze mooie woningen in het bijzonder en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Berltsum, de Pôlle, Fase 3?