Makelaardij Friesland is dé makelaar in Lemmer en omstreken.

Ben je zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Lemmer. Dan is Makerlaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Lemmer. Wij hebben meerdere woningen in Lemmer verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze makelaars in Lemmer zijn goed opgeleid, lid van NVM en Qualis, zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Ben je op zoek naar hét perfecte huis?

Lemmer hoort bij de gemeente De Fryske Marren en heeft circa 10.000 inwoners. Lemmer is omringd door water en is een van de bekendste watersportplaatsen van Friesland. In de zomermaanden is Lemmer een drukke badplaats waar zowel toeristen als inwoners het strand bezoeken. Lemmer ligt aan het IJsselmeer, via het Prinses Margrietkanaal vaar je zo de Friese meren op.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Lemmer. Deze wijken zijn: Lemmer-buitengebied, Lemmer-Noord, Lemmer-Frieslandpark, Lemmer-west, Lemmer-Rienplan en Lemmer-kom.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy