Makelaardij Friesland is dé makelaar in Bolsward en omstreken. 

Ben je zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Bolsward. Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Bolsward. 

Ben je op zoek naar hét perfecte huis?

Wij hebben meerdere woningen in Bolsward verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze makelaars in Bolsward zijn goed opgeleid, lid van NVM en Qualis, zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Bolsward is een stad met 10.000 inwoners in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland, die ligt ten zuiden van Franeker, ten noordwesten van Sneek en ten oosten van Makkum.

Wij als Makelaardij Friesland weten wat Bolsward te bieden heeft in o.a supermarkten, winkels sportverenigingen, hotels en scholen.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Bolsward. Deze wijken zijn: Bolsward-Noord, Bolsward-Zuidoost, Bolsward-Zuidwest, Bolsward-Noordoost, Verspreide Huizen en Bolsward binnen De Wallen.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy